HBO:n odotettu Westworld viivästyy, koska se ei ole valmis

Profiilikuva
Kirjoittaja on vapaa toimittaja, joka rakastaa hyvää tarinankerrontaa.

Yhden tämän vuoden odotetuimman televisiosarjan Westworldin tuotanto on keskeytetty. HBO:n kunnianhimoisen sci-fi-länkkärisarjan oli tarkoitus tulla tänä vuonna (alunperin jo viime vuonna), mutta Variety-lehden lähteiden mukaan sarjan tuotanto on laitettu paussille kahdeksi kuukaudeksi. Syynä on käsikirjoitus, jota halutaan viimeistellä rauhassa.

Tuotanto jatkuu maaliskuussa. Viivästyksestä huolimatta Westworld on tarkoitus lanseerata vielä tämän vuoden aikana.

Samanlainen aikalisä tekisi hyvää aika monelle muullekin tv-sarjalle. Televisiotuotannon kireät aikataulut luovat isoimmat paineet juuri käsikirjoittajille. Kuitenkin kunnianhimoisen tv-draaman kirjoittaminen vaatii aikaa. On hyvä kysymys, voiko uraauurtavaa laatudraamaa syntyä kiihkeätempoisen tuotantoaikataulun kanssa hikoilevissa käsikirjoitustiimeissä?

Westworld perustuu Michael Crichtonin vuonna 1973 ilmestyneeseen samannimiseen elokuvaan. HBO-sarjan tuottavat Jonathan Nolan ja Lisa Joy. Sen rooleissa on muun muassa Anthony Hopkins, Ed Harris ja Evan Rachel Wood.