Blogit

Televisio elää uutta kultakauttaan. Ilkka Pernu kirjoittaa siitä.

Lähetyssaarnaajan vuosipalkinnot 2015

Blogit Lähetyssaarnaaja 8.1.2016 10:45
Ilkka Pernu
Ilkka Pernu - avatar
Kirjoittaja on vapaa toimittaja, joka rakastaa hyvää tarinankerrontaa.

Vuosi vaihtui. Siksi on hyvä aika summata mennyt vuosi. Tässä Lähetyssaarnaajan epäviralliset palkinnot vuodelle 2015!

Vuoden floppi: True Detective, kausi 2
Odotukset olivat niin korkeat, että jonkinasteinen pettymys oli väistämätön. Mutta kukapa olisi arvannut, että tällainen!  Nyt epäonnistumiseen on löydetty syntipukki. HBO:n ohjelmapäällikkö Michael Lombardo kertoi vastikään The Frame -lehdelle, että he saattoivat hätäillä julkistaessaan toisen kauden ilmestymisen niin aikaisin (Lombardo ei sano, että sarja olisi epäonnistunut, mutta jos olisi, syy olisi tässä). Oli miten oli, kakkoskausi oli kuin Idols-voittajien levyt, jotka julkaistaan hätäisesti kuukausi finaalilähetyksen jälkeen.