Blogit

Televisio elää uutta kultakauttaan. Ilkka Pernu kirjoittaa siitä.

Aasien kanssa seksiä harrastavat miehet – Yle alkaa näyttää Vice-dokumentteja

Blogit Lähetyssaarnaaja 14.12.2015 12:29
Ilkka Pernu
Ilkka Pernu - avatar
Kirjoittaja on vapaa toimittaja, joka rakastaa hyvää tarinankerrontaa.

Yle kertoi hetki sitten, että se alkaa näyttää keväällä TV2:lla ja Areenassa Vice-kanavan dokumentteja. Uutinen on mielenkiintoinen, sillä se kertoo, että Yle yrittää houkutella nuoria katsojia muutenkin kuin Salkkaripastisseilla ja köykäisellä viihteellä.

Vice on tämän hetken kuumin mediabrändi. Alakulttuurilehdestä isoksi mediatoimijaksi 20 vuodessa paisunut Vice sai syksyllä Jenkeissä oman kaapelikanavan, jonka ohjaajana aloitti kulttiohjaaja Spike Jonze. Viime viikolla uutisoitiin, että Disney on sijoittanut Vice Mediaan – sen uutistoimintaan – 200 miljoonaa dollaria. Vice julkaisee yhä aikakauslehteä, mutta myös kirjoja, musiikkia, elokuvia, uutisia jne.