Blogit

Televisio elää uutta kultakauttaan. Ilkka Pernu kirjoittaa siitä.

Voiko True Detective enää onnistua?

Blogit Lähetyssaarnaaja 19.11.2015 09:16
Ilkka Pernu
Ilkka Pernu - avatar
Kirjoittaja on vapaa toimittaja, joka rakastaa hyvää tarinankerrontaa.

True Detectivelle on lupa odottaa jatkoa ainakin vuoteen 2018 asti. HBO on juuri tehnyt sopimuksen Nic Pizzolatton, eli sarjan pääarkkitehdin kanssa.

Moni ehti jo epäillä, sinetöikö sarjan flopahtanut toinen kausi koko True Detectiven kohtalon. Kaiken kaikkiaan molemmat kaudet kuitenkin keräsivät suurin piirtein saman verran katsojia. Ja kyllähän ehdottomasti kiinnostaa, voiko True Detective -franchise enää nousta monenlaisessa mudassa laahanneesta kakkoskaudesta.

Mutta jatko ei tule ilman ehtoja: Pizzolatto ei enää jatkossa välttämättä saa yksin päsmäröidä koko sarjaa kasaan. Varietyn mukaan HBO haluaa muutoksia: joko Pizzolatto ottaa avuksi muita käsikirjoittajia tai showrunnerin. Joka tapauksessa hän säilyy yhä sarjan päätuottajana.