Televisio elää uutta kultakauttaan. Ilkka Pernu kirjoittaa siitä.

Netflix tuottaa kolme uutta Star Wars -tv-sarjaa

Ilkka Pernu
Blogit Lähetyssaarnaaja 31.7.2015 18:39
Pari vuotta sitten joka ikinen Netflixin oma tuotanto oli uutinen. House of Cardsin suurmenestys loi suhteettoman isoja paineita jokaiselle sarjalle. Nyt suoratoistopalvelu lanseeraa omia sarjoja ja elokuvia siihen tahtiin, että suurin osa menee väistämättä ohi. (Tänä vuonna on vielä tulossa yli kym...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Ilkka Pernu

Kirjoittaja on vapaa toimittaja, joka rakastaa hyvää tarinankerrontaa.

Keskustelu

Sense 8 ei ole kyllä scifiä nähnytkään mutta kököksi haukkuminen on jo vähän kohtuutonta. ”Keskinkertainen” tai ”ihan katsottava” olisivat vähän todenmukaisempia. Tekijätiimi asettaa ehkä liikaa odotuksia.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Näitä luetaan juuri nyt