Televisio elää uutta kultakauttaan. Ilkka Pernu kirjoittaa siitä.

10 sarjaa, joita jokaisen pitäisi katsoa Netflixistä juuri nyt

Ilkka Pernu
Blogit Lähetyssaarnaaja 30.6.2015 23:58
Suoratoistopalvelu Netflixissä on satoja sarjoja. On helppo viettää koko ilta sarjatarjontaa selaillessa. Valitettavasti suurin osa niistä on kuraa. Tässä kymmenen katsomisen arvoista, joita ei tällä hetkellä näe helposti mistään muualta. Orphan Black Scifi-sarja alkaa vauhdikkaana ja vähän hönttinä...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Ilkka Pernu

Kirjoittaja on vapaa toimittaja, joka rakastaa hyvää tarinankerrontaa.

Keskustelu

Miksei kukaan keksi kotimaista Netflixiä? Josta löytyisi Simpauttajat, Kätkäläiset, Jäniksen vuodet ja vaikka Salkkarien vanhat jaksot kaikki. Esim. Myrskyluodon Maijan uusinnat ovat tallennetuimpien listalla oman viihdepalveluni portaalissa. YLE Areenassa on paljon mutta voisiko kaupallisella formaatilla olla kysyntää?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Näitä luetaan juuri nyt