Blogit

Todellisuudesta tarinoin.

D´oh! – Madison Square Gardenista EM-kisoihin

Blogit Kyrö 30.11.2019 21:26
Tuomas Kyrö
Tuomas Kyrö - avatar
Kirjoittaja on kirjailija.

New York, loka-marraskuu.

Ostin hyvissä ajoin liput Chicago Bullsin ja New York Knicksin väliseen koripallo-otteluun. Lähtöpäivänä tulostin lippuja ja huomasin pienen virheen. Kuluvan vuoden lokakuun sijaan ne oli päivätty ensi vuoden helmikuulle.

Homer Simpsonilta kuuluu "D´oh!", kun hän ymmärtää virheensä. Lisäsin perään kirosanoja.

Ostin uudet, ilahduttavasti ensimmäisiä edullisemmat liput. Ottelupäivän aamuna tutkin katsomopaikkoja ja mietin mitähän oikeaan yläkulmaan kirjattu WC Ticket tarkoittaa. Ehkäpä katsomon lähellä on WC.

Ei, Homer, vaan wheel chairia. Olin ostanut liput pyörätuolikatsomoon. Minulla ei ole pyörätuolia.

Jos elämäni olisi Simpsoneiden jakso, olisin hankkinut alaraajavamman tai vuokrannut pyörätuolin Vietnam-veteraanilta. Todellisuudessa yritin puhelimella areenan neuvontaan. Tietenkin puhelinoperaattorin roamingyhteydet olivat kaatuneet samana aamuna. "Vikaa korjataan, saattaa kestää 5 minuuttia tai 3 sukupolvea".