Blogit

Todellisuudesta tarinoin.

Poliitikkotyypit – Kenelle äänesi menee

Blogit Kyrö 11.4.2019 10:57
Tuomas Kyrö
Tuomas Kyrö - avatar
Kirjoittaja on kirjailija.

Kuukaudet, naamat, puolueet ja poliitikot kuluvat. Todelliset ihmiset muuttuvat karikatyyreiksi itsestään.

Oikea mies/nainen/muu väärässä ajassa

Lehmän hönkäys menneisyydestä. Jalat ja kädet syvällä suomalaisessa pekonipastassa. Koettaa vakuuttaa olevansa eri kliffa myös tässä ajassa, mutta paljon on Rinnettä kiivettävänä. Mies harmaa kuin puku. Selkäytimeen on tatutoitu AMMATTIYHDISTYSLIIKE. Aate kaipaa arkeologia ja kardiologia.

Pinnistelijä

Haluaa puhua itseään oikeasti kiinnostavista asioista, kuten rahasta, metsästyksestä ja merkkipuvuista. Pinnistelee kuitenkin tärkeimmät avainsanat jokaisessa lausunnossaan ja haastattelussaan. Ikäihmiset, huoltosuhde, koulutus, innovaatiot, digiloikka. Petteri on Orpo, muttei urpo.