Blogit

Todellisuudesta tarinoin.

Päivä kaatopaikalla – Viime hetken lahjavinkit

Blogit Kyrö 22.12.2018 16:55
Tuomas Kyrö
Tuomas Kyrö - avatar
Kirjoittaja on kirjailija.

Jokainen itseään ja ympäristöään kunnioittava sekä moraaliaan puhdistava ihminen antaa läheisilleen tänä jouluna aineettomia lahjoja.

1. Paini. Lupaa isoäidille kunnon kreikkalaisroomalaiset väännöt. Tekee hyvää nivelille, selälle ja mielenterveydelle. Tunnin nuhjuamisen jälkeen maistuvat kahvi ja täytetty ruisleipä urheilutalon kahviossa. Kotona voitte etsiä videotoistopalveluista Pertti Ukkolan ja Petra Ollin kultamitalitaistoja.

2. Jorinointi. Keskeltä tilannetta alkavat, ei-mihinkään päättyvät jutut, tarinat, anekdootit ja läpät ovat oiva lahja hänelle, jolla jo on kaikkea. Mitä kaukaisempia asioita, sukulaisia, painiotteluita tai televisio-ohjelmia muistelet, sitä varmemmin jätät unohtumattoman muistijäljen lahjan saajaan. Kokemuksen vaikuttavuutta voi lisätä kaivamalla esiin valokuva-albumit ja diaprojektorin.