Blogit

Todellisuudesta tarinoin.

Tuomaksen ilmestys – Ilmastonmuutos vaatii liikekannallepanon

Blogit Kyrö 19.10.2018 15:07
Tuomas Kyrö
Tuomas Kyrö - avatar
Kirjoittaja on kirjailija.

Esihistoriassa sedimentin alle hautautui kasveja ja meren eliöitä, jotta me saamme nyt kulkea kumipyörillä ja asua keskuslämmitetyissä päällekkäistaloissa. Öljy on uhri. Öljy on omena, josta ihmiskunta haukkasi. Paratiisista ilmestyskirjaan on matkaa vain muutama kiertoliittymä.

Suurimmalla osalla ihmiskuntaa ei ole mistä luopua, jotta minulla olisi täällä moraalisesti ja fyysisesti mukavampi olla. Minäkö menen kertomaan, että kuulkaas nyt herra ja rouva kiinalainen, tulin syöneeksi brasialialaista sisäfilettä sinunkin puolestasi. Ajoin japanilaisilla ja ruotsalaisilla autoilla ja haaveilin amerikkalaisesta. Kessuttelin, niin että keuhkot meni. Tein avokadopastaa, koska se oli nettihitti. Sijoitin rahastoihin, joiden sijoituskohteista en tiedä mitään. Ostin lapsityövoimalla tehtyjä vaatteita, kun halvalla sain. Lämmitin öljyllä, sähköllä ja kaikella mitä yhtiöt tarjosivat. Lensin Teneriffalle, koska talvi on kovin alakuloinen vuodenaika. Sori siitä, hei.