Blogit

Todellisuudesta tarinoin.

MM-finaaliin asti – Venäjän ja Yhdysvaltojen yhteenotto

Blogit Kyrö 17.7.2018 21:02
Tuomas Kyrö
Tuomas Kyrö - avatar
Kirjoittaja on kirjailija.

Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailujen finaali pelattiin maanantaina 16.7. Helsingissä. Vastakkain olivat Yhdysvallat ja Venäjä. Kisajärjestäjänä toimi piskuinen Suomi. Pelaajien määrä oli rajoitettu yhteen per joukkue. Turvallisuusjärjestelyt olivat massiiviset. Yleisö on jännittynyttä, mutta rauhallista. Yksi mielenosoittaja poistetaan ennen ottelun alkua. Toisin kuin aiemmissa Suomessa järjestetyissä suurtapaamisissa, alkoholitarjoulua ei ole.

0 min. Pelaajat saapuvat kentälle. Yhdysvaltojen D. Trumpin kesäharjoittelu on jäänyt vähemmälle, V. Putin näyttää vahvalta keskikentän työmyyrältä, mutta miehen pääpelivoimaa arveluttaa. Ennen turnausta D. Trump on aiheuttanut hämminkiä jalkapallon kotimaassa Englannissa, potkinut nilkoille Saksaa ja epäillyt onko koko Euroopan palloilussa mitään järkeä.