MM-finaaliin asti - Venäjän ja Yhdysvaltojen yhteenotto

Donald Trump ja Vladimir Putin jatkoivat maailmanmestaruuskilpailuja Helsingissä.

Profiilikuva
Blogit Kyrö
Kirjoittaja on kirjailija.

Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailujen finaali pelattiin maanantaina 16.7. Helsingissä. Vastakkain olivat Yhdysvallat ja Venäjä. Kisajärjestäjänä toimi piskuinen Suomi. Pelaajien määrä oli rajoitettu yhteen per joukkue. Turvallisuusjärjestelyt olivat massiiviset. Yleisö on jännittynyttä, mutta rauhallista. Yksi mielenosoittaja poistetaan ennen ottelun alkua. Toisin kuin aiemmissa Suomessa järjestetyissä suurtapaamisissa, alkoholitarjoulua ei ole.

0 min. Pelaajat saapuvat kentälle. Yhdysvaltojen D. Trumpin kesäharjoittelu on jäänyt vähemmälle, V. Putin näyttää vahvalta keskikentän työmyyrältä, mutta miehen pääpelivoimaa arveluttaa. Ennen turnausta D. Trump on aiheuttanut hämminkiä jalkapallon kotimaassa Englannissa, potkinut nilkoille Saksaa ja epäillyt onko koko Euroopan palloilussa mitään järkeä.

5 min. Yhdysvallat pelaa vapaaseen assosiaatioon perustuvaa peliä, jossa ole järkeä tahi logiikkaa, ellei juuri se ole se logiikka. D. Trump hyökkää katsojia ja lehdistöä vastaan, mutta lahjoittaa maalipaikkoja vastustajalle.

8. min. Peli keskeytetään, että pelaajat ehtivät kehua toisiaan.

19. min. Reilun urheiluhengen mukaisesti Putin tukee vastustajaansa, joka kompastuu kengännauhoihinsa. V. Putin osaa tehdä D. Trumpin kenkiin todella nopean solmun.