Kalle Kinnusen elokuvablogi.

Vesa-Matti Loirin todelliset kasvot?

Kalle Kinnunen
Blogit Kuvien takaa 23.11.2009 16:26

Heavy-musiikkia vastustaneet tahot väittivät 1980-luvulla, että hevilevyjä takaperin soittamalla voi kuulla kätkettyjä saatanallisia viestejä.

YouTubeen eilen ilmestynyt video Vesa-Matti LoirinNauravasta kulkurista takaperin soitettuna osoittaa, että hörhöjen julistuksessa saattoi sittenkin olla perää.

Tämä saattaa olla kaikkien aikojen pelottavin video – joku Paranormal Activity on lastenleikkiä käänteis-Loirin rinnalla –  ja tästä lähtee takuuvarmasti leviämään uusi internet-meemi.

Mutta siinä missä Pensseli-setä saatiin Suomeen asti esiintymään, ei Loiri/Kusela varmaankaan voi esittää kappaletta itse takaperin.

Toivottavasti.

Kalle Kinnunen

Kirjoittaja on vapaa toimittaja ja Suomen Kuvalehden avustaja.

Keskustelu

Toivon todella, että tästä ei tule ”internet”-meemiä. Ei tässä ole mitään järkeä, huh huh.

ehe-ehe… hassua…

Onko nyt elokuvarintamalla niin hiljaista kun joutuu bloggaamaan tällaisista höpsöilyistä?

Nyt taisi jäädä jotain itseltä ymmärtämättä. ”Tämä saattaa olla kaikkien aikojen pelottavin video”. Siis miksi? Luulin että videolla olisi joku hauska oivallus, jostain sanasta tai äännähdyksestä todella syntyisi jotain kun sen soittaa toisinpäin. Mutta eihän tuossa videossa ollut mitään. Onhan se hauskaa katsella ihmisten eleitä ja kuunnella äänteitä väärinpäin, mutta sitä nyt on nähty ennenkin, ja aika helkutin helppo toteuttaa itse. Mikä oli tässä pointti?

HALUSIN LUKEA VAKAVAA ELOKUVA-ASIAA TÄÄLLÄ ON HASSUTTELUA MIKÄ ON POINTTI

No mitä sitten vaikka välillä postataan vähän kevyempiä juttuja, kunhan ei ihan tavaksi tule.
Ja onhan Vesku ja Kusela tärkeä osa suomalaisen populaarikulttuurin historiaa.