Tarantino: Kill Bill trilogiaksi vuonna 2014

Profiilikuva
Blogit Kuvien takaa
Kalle Kinnunen on vapaa toimittaja ja Suomen Kuvalehden avustaja.

Mitä Quentin Tarantino tekee Kunniattomien paskiaisten menestyksen jälkeen? Kolmannen Kill Bill-elokuvan. (Tai sitten ei.)

Tarantino julisti italialaisen Rai Tre-kanavan Parla con Me -talk show’ssa, että Uma Thurmanin näyttelemä Kill Bill-elokuvien sankaritar, Morsian eli Beatrix Kiddo palaa valkokankaalle vuonna 2014. (Asiaan päästään videolla kuuden minuutin kohdalla. Ensi-iltatavoitteen Tarantino paljastaa ihan lopussa.)

Mutta onkohan se totta?

Tarantino on aiemmin kertonut vuolaasti muun muassa suunnitelmistaan tehdä elokuva Reservoir Dogsissa ja Pulp Fictionissa aseita heiluttaneista Vegan veljeksistä, mutta eipä tuotakaan ole nähty. Pari vuotta sitten hän julisti tekevänsäremakenRuss Meyerin kulttielokuvasta Faster Pussycat Kill Kill, pääosassa Britney Spears, ja kaavailevansa hongkongilaisen kungfu-klassikon Come Drink With Me uudelleenfilmatisointia. Tuskin kukaan näitäkään elokuvia on oikeasti odottanut.

Ja miksi Tarantino harkitsisi jatko-osaa nyt, kun Kunniattomien paskiaisten menestys on nostanut hänet Hollywoodin mittapuulla korkeammalle kuin koskaan?

(Paskiaisten paras näyttelijä Christoph Waltz on muuten saanut jo töitä Hollywoodista: hänestä tulee Michel Gondryn ja Seth RogeninGreen Hornet-seikkailun konna.)