Kalle Kinnusen elokuvablogi.

Peter Cushing herätettiin kuolleeksi Rogue Oneen

Kalle Kinnunen
Blogit Kuvien takaa 20.12.2016 11:29
Rogue One olisi parempi elokuva ilman kohtauksia, joissa nähdään Peter Cushing. Näyttelijäsuoritus suurmoffi Tarkinina on mahdottoman huono. Tämä ei ole moite Cushingille, sillä hän kuoli yli 12 vuotta sitten. Alun perin hänet nähtiin Tarkinina Tähtien sodassa 39 vuotta sitten, eikä hän ole vanhentu...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Kalle Kinnunen

Kirjoittaja on vapaa toimittaja ja Suomen Kuvalehden avustaja.

Keskustelu

Luulenpa, että suuresti arvostamani Kalle Kinnunen on tässä kohtaa hieman jäävi kuvaamaan digi-Cushingin aitouden tasoa, sillä hänenhän olisi ammattinsa puolesta ollut lähes mahdotonta olla tietämättä asiasta etukäteen. Itse voin koko elämän kestäneen elokuvaharrastukseni pohjalta todeta, että Cushingin pompahtaminen ruudulle jätti meikäläisen kuin puulla päähän lyödyksi. ”Miten se voi olla elossa?” ”oliskohan se mahdollista jos siis vaikka näytti vuonna -76 supervanhalta jo viiskymppisenä ja on nyt supervanha?” Ja näinpä Kallen kuvaama ”epäaitouskin” meni ihan väkisinkin jo ihan väkisilläkin liian suureksi päässeen veteraaniuden piikkiin.

Nuoren Carrie Fisherin pompahtamisesta ruudulle en ole päässyt yli vieläkään.

Samalla logiikalla en varmaankaan voi arvioida näyttelijöiden suorituksia, jos tunnistan heidät näyttelijöiksi, jotka vain näyttelevät. Toki olen jäävi kuvaamaan sitä kokemusta, jonka ”Rekku” sai.

”Nuoren Carrie Fisherin” lyhyt esiintyminen ei vieraannuttanut samalla tavalla kuin digi-Cushing. Miksiköhän?

Eri mieltä kirjoittaja kanssa. En tuntenut Cushingia ennen juuri katsomaani Rogue Onea, enkä tiennyt hänen kuolleen. Täydestä meni. Olenkin vain leffan perusasiakas.

Näitä luetaan juuri nyt