Muiden elämän ohjaaja Hollywoodiin, kameran eteen Angelina Jolie ja Johnny Depp

Profiilikuva
Blogit Kuvien takaa
Kalle Kinnunen on vapaa toimittaja ja Suomen Kuvalehden avustaja.

Muiden elämä on viime vuosien hienoimpia elokuvia. Parhaan elokuvan Oscarilla palkittu DDR-draama oli vieläpä ohjaajansa Florian Henner von Donnersmarckin esikoinen.

Kohta kolme vuotta on arvuuteltu, mitä von Donnersmarck seuraavaksi tekee. Viime keväänä suunnitteilla oli Tom Cruise -trilleri. Jo silloin aistin vesittymisen makua.

Nyt näyttäisi selvältä, että tuotantoon lähtee tuotapikaa The Tourist. Se on kansainvälisen rikollisuuden maailmaa käsittelevä jännityselokuva, jossa amerikkalaisturisti joutuu jonkinlaiseksi syötiksi, kertoo Entertainment Weekly.

Pääosiin on kiinnitetty Johnny Depp ja Angelina Jolie.

Ohjaajan osalta päivittämättömän IMDb-sivun mukaan sopassa on jo viisi nimettyä käsikirjoittajaa. Heistä tunnetuin on Christopher McQuarrie, jonka läpimurto Epäillyt oli toki kova juttu silloin kerran, mutta siihen se on sitten jäänytkin.

Tällaista peli on: mestariksi julistettu uusi lahjakkuus hurmataan Hollywoodiin, alkaa pyörittely, ja vaikka Muiden elämä on varmasti kaikkien tuottajien ja rahoittajien mielestä hemmetin hyvä, joutuu tulokas odottamaan uuden hankkeen käynnistämistä jopa vuosia.

Von Donnersmarckin ansiosta The Tourist on kiinnostavimpia Yhdysvalloissa tekeillä olevia elokuvia, mutta ei uutisesta näillä eväin jaksa riemusta pomppia. Tai ehkä olen vain pessimisti.