Mannerheim ja dalai-lama

Profiilikuva
Blogit Kuvien takaa
Kalle Kinnunen on vapaa toimittaja ja Suomen Kuvalehden avustaja.

Kävin viime viikolla Solar Filmsillä jututtamassa Markus Seliniä. Tuotantotalossa oli iso remmi päällä – Mannerheim -projekti näkyi ja kuului.

Toki Solarilta tulee sitä ennen (tammikuussa) Rööperi, jonka traileri on aika raju. Solarilla Rampe Toivonen pohti, kuinka saisi Rööperin trailerin YouTubeen ilman että hänen itsensä tarvitsisi rekisteröityä sinne.

PR-guru Toivosen on siis helpompi saada Solarin uutuusleffan traileri siis Ilta-Sanomien, Seiskan ja muiden lehtien internet-sivuille ilmaisena mainoksena kuin YouTubeen – jonne pitäisi jaksaa oikein rekisteröityä, huh mikä urakka…

Mutta Mannerheimiin. Kuvaukset alkavat maaliskuussa ja jokin merkittävä näyttelijäpaljastus on tulossa aivan lähipäivinä, Selin kertoi.

Vilkuilin kuvauspäiväkarttaa, joka oli kuulemma jo vanhentunut – lumitilannearvion muuttumisen myötä. Suurin osa elokuvastahan kuvataan Liettuassa, joka esittää sekä Aasiaa että Puolaa.

Mieleeni iskostui voimakkaimmin ajatus siitä, että ensi keväänä Liettuassa kuvataan kohtaus, jossa Mannerheim kohtaa dalai-laman Nepalissa. Se on elokuvan taikaa!

Kaikki Kuvien takaa -blogin merkinnät löydät täältä