Käsikirjoitus vuodettiin, Quentin Tarantino hylkäsi uuden lännenelokuvansa

Profiilikuva
Blogit Kuvien takaa
Kalle Kinnunen on vapaa toimittaja ja Suomen Kuvalehden avustaja.

Vain viikko sitten monet amerikkalaiset näyttelijät jännittivät. Quentin Tarantino aloitti uuden elokuvansa roolittamisen.

Käsikirjoitus oli valmis. Sen nimi on The Hateful Eight. Kyseessä oli, taas, koston ympärille rakennettu western. Ensimmäisissä uutisissa varmimmaksi näyttelijäkiinnitykseksi uumoiltiin Christoph Waltzia.

Yksi käsikirjoittaja-ohjaaja Tarantinon tavaramerkki on erikoinen roolitus. Hän antaa osia unohdetummillekin menneiden vuosien tähdille ja luonnenäyttelijöille. Nyt huhuiltiin, että mukaan olisi tulossa Bruce Dern, 77. Aikaa näyttelijöiden löytämiseen olisi, koska kuvausten alku koittaisi vasta loppuvuodesta.

Nyt Deadline-sivusto uutisoi, että The Hateful Eight jää nyt tekemättä. Joku oli vuotanut Tarantinon käsikirjoituksen eteenpäin. Ohjaaja ei ole ainoastaan suivaantunut, vaan pois tolaltaan.

”I gave it to three actors: Michael Madsen, Tim Roth and Bruce Dern. The one I know didn’t do this is Tim Roth. One of the others let their agent read it, and that agent has now passed it on to everyone in Hollywood”, masentunut elokuvaohjaaja sauhuaa Deadlinelle. Kirosanoja ei sitaateissa vältellä.