Johnny Depp ei itsekään jaksa katsoa Pirates of the Caribbean -elokuviaan

Profiilikuva
Blogit Kuvien takaa
Kalle Kinnunen on vapaa toimittaja ja Suomen Kuvalehden avustaja.

Uudessa Entertainment Weekly-lehdessä merirosvoseikkailujen tähti Johnny Depp myöntää, ettei ole kokenut tarpeelliseksi katsoa elokuvia, jotka tekivät hänestä superrikkaan.

EW:n jutusta on lainauksia lehden nettisivuilla: Depp-haastattelu.

”To be perfectly honest, I didn’t see them,” says the star. ”I did see the first one. I have not seen the second one or the third one.”

Pitkän uran jälkeen nimenomaan Piratesit tekivät Deppistä ison tähden ja Hollywoodin mahdollisesti parhaiten palkatun näyttelijän. Vaikka hän on esimerkiksi Suomessa ollut aina melko suosittu, Hollywoodin tutkalla Depp oli pitkään kakkosketjua, ei tosiaan mikään varma kassamagneetti.

Pirates-sarjan kolme ensimmäistä osaa ovat olleet rahasampoja. Neljä vuotta sitten se kolmas tuotti maailmanlaajuisesti palttiarallaa miljardi dollaria.

Neljäs tulee ensi-iltaan puolentoista viikon kuluttua. Kakkonen oli huono ja kolmonen niin tylsä. Olin kiitollinen, etten joutunut kirjoittamaan siitä, eli sain kävellä näytöksestä kaikessa rauhassa kesken ulos. Nelonen kiinnostaa aika vähän. Jaksaakohan Depp itse katsoa sitä? (Juu, jutussa mainitaan, että Depp harvemmin katsoo omia elokuviaan. Silti. Luulisi että miestä kiinnostaa, mikä nosti hänet megaluokkaan.)

Kiitos vinkistä Ilja Rautsille.