Kalle Kinnusen elokuvablogi.

Jääkiekko plus Harry Potter plus MoonTV on yhtä kuin Dorkon

Kalle Kinnunen
Blogit Kuvien takaa 9.5.2011 07:59

Hyvää suomalaista sketsi- ja tilannehuumoria ei tule vastaan joka päivä eikä joka vuosi. Sitten ilo pilkahtaa yllättävistä paikoista.

Joskus riittää tarpeeksi jalostuneesti älyvapaa idea, ja nyt sellainen on syntynyt jääkiekkojournalismin piirissä. Tv-tuottaja, juontaja ja ravintoloitsija Sacha Remling, räppäri Edu Kehäkettunen ja ohjaajanimimerkki Micci H. Anuri ovat tehneet eräälle palveluntarjoajalle reportaaseja Bratislavasta, ja lopulta on kohottu niinsanotusti nextille levelille.

Saanko esitellä:

Ihan finaalissa: Dorkon.

Ei nyt ihan Sacha Baron Cohenia, mutta siis mitä hemmettiä nuo pelaajat ovat kameran edessä kelanneet? Vihdoinkin lätkän tiimoilta on kehitetty jotain koskettavaa ja kiinnostavaa. Anurin pitkää elokuvaa odotellessa.

Kalle Kinnunen

Kirjoittaja on vapaa toimittaja ja Suomen Kuvalehden avustaja.

Keskustelu

Aika hauska pätkä! Kertoo kuitenkin jääkiekkoväen ikuisesta tosikkoudesta, että noi dorkat ovat hauskinta, mitä lätkästä on irronnut sitten ”meollaanhävittytääpeli” -hokeman.

Onko Metallica paska bändi ? Ei ole. Oikea vastaus. Ihan hauskaa vaihtelua ja loppua kohden meni itseasiassa ihan hauskaksi :D

Sassa on aliarvostettu nero. Saschan ja kehäketun Moontv Down By The Laituri festarireportaasit ovat legendaarisinta matskua. Youtubesta löytyy

Näitä luetaan juuri nyt