Elokuvatähti Depp ja vainoaja Cannesin kulisseissa

Profiilikuva
Blogit Kuvien takaa
Kalle Kinnunen on vapaa toimittaja ja Suomen Kuvalehden avustaja.

Tiesin, että Lily-Rose Depp on seurattu tähti. En tiennyt, kuinka suuri julkkis hän todella on. Hänen vanhempansa ovat Johnny Depp ja Vanessa Paradis. Nyt ensimmäisiä elokuvaroolejaan tekevä nuori Depp on vasta 16-vuotias.

Istuin odottamassa The Dancer -elokuvan haastatteluja, jotka olivat puoli tuntia myöhässä. Draamassa Depp esittää tanssija Isadora Duncania.

Odotuspaikkana oli pimeähkö käytävä erään Cannesin huippuhotellin kattotasanteella. Istumapaikkoja oli vähemmän kuin meitä toimittajia.

Jotta tuon haastattelupaikan löytää, pitää tietää minne ja milloin menee ja ohittaa kattotasolla turvamies, jolla on lista kaikista haastiksiin kelpuutetuista toimittajista. Yleensä jo huippuhotellien pääovilla käännytetään ne uteliaat, jotka eivät näytä hotellien asiakkailta tai joilla ei ole kaulassaan festivaalin akkreditointikorttia. (Sisään asiattomasti pyrkivän turistin tai fanin bongaaminen on muuten yllättävän helppoa. Hötkyilyä ja hermostuneisuutta on vaikea peittää.)

Luin puhelimestani sähköposteja ja selailin Twitteriä. Viereeni istui tungettelevan lähelle aasialainen nainen. En edes katsonut tarkemmin.