Django Unchainedia roolitetaan - onko Quentin Tarantino kuumin elokuvaohjaaja?

Profiilikuva
Blogit Kuvien takaa
Kalle Kinnunen on vapaa toimittaja ja Suomen Kuvalehden avustaja.

Se, että Jamie Foxx saa elokuvapääroolin ei ole uutinen. Mutta se on, että Quentin Tarantino on ehkä valinnut Foxxin lännenelokuvansa päärooliin.

Tarantino, 48, on Pulp Fictionista alkaen ollut kaikista maailmanluokan ohjaajista eniten rockstaran kaltainen idoli. Kunniattomista paskiaisista tuli hänen ylivoimaisesti menestyneinen elokuvansa, joten tähti on korkeammalla kuin koskaan.

Varmaa tietoa ei edes vielä ole, mutta uutiskynnys ylittyy Suomessakin, kun Hollywoodissa edes huhutaan Django Unchainedin roolituksista. Nyt siis Foxx saisi pääroolin ja hänen rinnallaan pyssyä heiluttaisi Christoph Waltzin esittämä saksalainen hammaslääkäri/palkkionmetsästäjä (josta mieleen tulevat Franco Neron näyttelemät omalaatuiset eurotyypit Sergio Corbuccin spagettiwesterneissä Ammattitappaja ja Companeros). Konnaa näyttelisi Leonardo di Caprio.

Siis ehkä. Faktoja ei ole vielä julkistettu.

Taannoinhan myös huhuttiin, että laulaja ja kuuluisa seksuaali Lady Gaga saisi elokuvasta roolin. Sekin oli todennäköisesti ihan hatusta vedetty kuvitelma.

Jotain Tarantinon herättämien tunteiden määrästä kertoo sekin, että kun viimeksi Django Unchainedista kirjoitin, kommentteja tuli lähes sata.

Eikä siinä mitään – kyllä Django Unchainedia odottaa enemmän kuin melkein mitään muuta amerikkalaiselokuvaa.

Ja Gaga mukaan, totta kai!