Kalle Kinnusen elokuvablogi.

Clint Eastwood intoilee Donald Trumpista ja puolustaa rasistista kieltä

Kalle Kinnunen
Blogit Kuvien takaa 4.8.2016 10:03
Eletään nössösukupolven aikaa. Ihmisiä syytetään rasisteiksi, kun he sanovat asioita, joiden sanominen ei ollut heidän nuoruudessaan rasistista. Salaa kaikki ovat kyllästyneet olemaan korrekteja ja myötäilemään. Poliitikot ovat tylsiä. Paitsi Donald Trump. Eikä Trump ole rasistisempi tai puhunut höl...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Kalle Kinnunen

Kirjoittaja on vapaa toimittaja ja Suomen Kuvalehden avustaja.

Keskustelu

Jäkä jäkä? Todella surkea kolumni. Pystyt varmaan parempaankin.

Trump on kyllä välillä typerä, mutta niin ovat hänen kiusaajansakin. Joku jossain on verrannut Trumpia Harry Potter -sarjan pahikseen Voldemortiin. Suomen ”vastuullinen laatumedia” Yle julkaisi siitä uutisen: ”Trumpia verrataan jo Harry Potter-pahikseen Voldemortiin”.

Ei tuo ole uutistoimintaa eikä tiedonvälitystä. Se on kiusaamista, kun keksitään ja levitellään epäasiallisia kommentteja toisista. Toimittajat ryhtyvät silloin tällöin joukkokiusaajiksi, ja samanmielisten piireissä somekirjoitellaan ja somekohistaan ja sitten kirjoitellaan sopivista somekohuista myös joukkotiedotusvälineissä.

Voimme omilla rahoillamme äänestää hyviä tiedotusvälineitä, mutta välillä kyllä haluttaisi äänestää myös toimittaja- tai juttukohtaisesti.

”Se on kiusaamista, kun keksitään ja levitellään epäasiallisia kommentteja toisista.”

Tarkoitatko, että vain Trumpilla on oikeus kiusata muita? Hänellähän on tapana vastata ihan asialliseen kritiikkiin herjaamalla sen esittäjää.

Tähän mennessä Trumpia on kohdeltu suorastaan helläkätisesti. On ihan normaalia median työtä osoittaa, että suurin osa hänen väitteistään ei pidä paikkansa.

Kuten Obama sanoi, hänellä oli aikoinaan poliittisia erimielisyyksiä vastaehdokkaittensa kanssa, mutta hän ei koskaan epäillyt näiden perustuvaa säädyllisyyttä. Juuri tässä on ero Trumpiin, joka ei noudata alkeellisiakaan käyttäytymissääntöjä.

Tähän asti on vielä voinut epäillä, että kaikki on vain taktiikkaa, mutta kaatuneen sotilaan muslimivanhempien herjaaminen osoitti, että Trumpilla ei ole sen enempää arvostelukykyä kuin itsehillintää.