
Raikkaasti riistaa
Eettisyys ja tuoreet ideat tekevät riistasta jälleen kiinnostavan.
Perinteistä pataosastoa ja synkkää syksyä. Se on monen mielikuva riistaruoista, huippukokki Jouni Toivanen ynnää.
Toivasen Wild-ravintolassa Helsingin keskustassa näkee, että todellisuus on monipuolisempi. Design-kauppa TREn yhteydessä toimiva ravintola tarjoaa kahvilaympäristössä villivihanneksiin ja riistaan painottuvia lounaita.
Kausiajattelu ja ruoan alkuperän korostaminen on tehnyt riistasta jälleen kiinnostavaa. Riista on myös ilmaston kannalta kestävä valinta. Eikä annosten tarvitse olla raskaita.
Yhdeksi suosikikseen Toivanen nimeää peuran kielen.
Älä suotta jätä juttua kesken
Tilaa Suomen Kuvalehti
Katso kaikki tilausvaihtoehdotOletko jo tilaaja?