Ei pidä paikkaansa!

Moni tutkija on kohdannut poltergeistin itse teossa. Sytostaattihoidot tappavat lähes joka kolmannen niitä saavan. Väitteet eivät ole faktaa, vaikka ne lukevat tietokirjoissa.

kirjallisuus
Teksti
Leena Sharma
Kuvitus
Outi Kainiemi

Pellavapäinen mies tuijottaa mietteliäänä horisonttiin. Kirjan kannessa lukee punaisin kirjaimin: Miksi sairastumme, miten parannumme. Teksti jatkuu alalaidassa keltaisella: Agronomi Pentti Kossilan vaihtoehto.

Tietokirjassaan agronomi Pentti Kossila väittää: ”Mielestäni on SDP:n ja kepun etujen mukaista, että maassamme on mahdollisimman paljon sairaita. Sairas ihminen on aina helpommin poliittisesti ohjattavissa kuin terve. Lääkehoidon puitteissa hän voi olla systeemistä riippuvainen, ja epävarmuus tulevaisuudesta tekee hänestä entistäkin uskollisemman systeeminorjan.

Pentti Kossila oli vaihtoehtolääketieteen ja luontaistuotealan pioneeri. Hänen tunnetuimpiin potilaisiinsa kuuluivat olympiamitalin dopingin takia menettänyt kestävyysjuoksija Martti Vainio ja suunnistaja Liisa Veijalainen.

Kossila kärsi reumasta, kihdistä, eturauhas- ja munuaisvaivoista, astmasta ja välilevyjen kulumista. Hän kehitti lääkkeettömän itsehoito-ohjelman, joka tepsi vaivaan kuin vaivaan. Se yhdisti arkijärkisiä ideoita – lisää liikuntaa, vähemmän sokereita – villeihin teorioihin maasäteilystä, taikavarvuista ja vitaaliaineista.