Sähköinen astiapalvelu

Arabian verkkosivustolta voi tilata astiaston kotiinsa vuodeksi kuukausimaksulla.

muotoilutärpit
Teksti
Minna Kontkanen

Luksuspalikkaleikki

1980-luvun trendi postmodernismi näkyy vaikutteina railakkaan pastellivärisessä Cocktail-kattokruunussa, jonka Hanna Anonen suunnitteli eteläpohjalaiselle Hakolan huonekalutehtaalle. Valaisin syntyy metallirungosta, 153 maalatusta mäntypuisesta puikosta, kattokuvusta ja sähköosista, jotka on yhdistettävä ohjeiden mukaan. Premium-hinnoiteltua tilaustuotetta valmistetaan 50 numeroitua kappaletta.

 

Vuodeksi kotiin

Vaihtelunhaluiset kotiruokailijat ovat vuoden 2019 lopulta alkaen voineet hankkia Arabian astiastojen käyttöoikeuksia uudesta Arabian astiapalvelusta. Nettisivustolta voi tilata 2–12 hengen astiaston vuodeksi kotiinsa kuukausimaksulla, vaihtoehtoja on täysvalkoisesta Arcticasta rehevään Paratiisiin. Vuokra-ajan päätyttyä astiaston voi lunastaa omaksi tai palauttaa, jonka jälkeen osat myydään vintagena Iittalan liikkeissä.

 

Köysiin nojautuva

Ranskalaisten Ronan ja Erwan Bouroullecin yhteistyö Artekin kanssa jatkuu Rope-tuolilla, joka lanseerattiin Tukholman huonekalumessuilla 4. helmikuuta. Ohuen huonekalun runko on teräsputkea, istuinosa puuviilua ja selkä- sekä käsinojat köyttä. Mustan värivaihtoehdon köysi on polyesteriä, harmaan tuolin köysi pellavaa.