Uutiskuvavirta nyt myös Suomen Kuvalehden iPad-versiossa

iPad
Teksti
Juho Salminen
iPad kuvavirta

Suomen Kuvalehden iPad-versio on entistä paremmin ajan tasalla. Lukijoille on nimittäin tarjolla uutiskuvavirta osana lehden sähköistä versiota.

Uutiskuvavirta on nimensä mukaisesti jatkuvasti uudistuva näkymä tuoreimpia uutiskuvia maailmalta. Sitä voi selata iPadin näytöllä kuten muutakin lehteä, mutta sillä erotuksella, että laitteessa pitää olla internet-yhteys käytössä. Näin kuvavirta pääsee päivittymään.

Kuvavirta on ollut osa SK:n iPad-lehteä numerosta 34 alkaen. Sitä vanhemmissa numeroissa ominaisuutta ei ole.

Uutiskuvavirtaan ilmestyy päivittäin, ympäri vuorokauden, 50-100 uutta valokuvaa. Kyseessä on valikoitu otos uutis- ja kuvatoimisto Reutersin tuotannosta.

Uutiskuvavirta on ollut käytössä Suomen Kuvalehden verkkosivustolla vuodesta 2009. iPad-versio on idealtaan sama, mutta sisällöltään eri. Suomenkuvalehti.fi-sivuston kuvavirran pääasiallisena lähteenä on AFP eli Agence France-Presse.

Uutiskuvavirran kansainvälisyydestä ja ajantasaisuudesta johtuen kuvien tekstit ovat englanniksi.

Palautetta kuvavirran toiminnallisuudesta ja sisällöstä voi lähettää iPad-lehden kautta (uutiskuvavirran sivulta), netissä tai sähköpostilla: suomen.kuvalehti (a) otavamedia.fi.

Suomen Kuvalehden iPad-lukuohjelma, ilmainen näytenumero ja viikoittaiset lehdet ovat ladattavissa Applen kaupassa, App Storessa.