Suomen Kuvalehden digiversio avautuu kaikille kestotilaajille

SK digi
Teksti
Juho Salminen

Marraskuun alusta Suomen Kuvalehden digiversio kuuluu lehden kestotilaukseen, eli etuasiakkaat saavat digilehden kaupan päälle.

Käytäntö on voimassa SK:sta 44/2012 alkaen vuoden 2013 loppuun. SK 44 ilmestyy perjantaina 2. marraskuuta.

SK digi on Suomen Kuvalehden sähköinen versio, jota voi lukea tietokoneella, tabletilla ja monilla älypuhelimilla. Tarkka lista laitevaatimuksista ja tuetuista laitteista löytyy digilehden ohjeista sekä verkosta: Suomenkuvalehti.fi/lehti.

Digilehti sijaitsee osoitteessa digi.suomenkuvalehti.fi ja vaatii verkkoyhteyden toimiakseen. Palveluun kirjaudutaan sisään sähköpostiosoitteella ja asiakasnumerolla, joka löytyy muun muassa lehden takakannesta. Kirjoita asiakasnumerosi ilman etunollia ja kirjaimia. Palvelu muistaa sisäänkirjautumisen, joten tunnuksia ei tarvitse syöttää uudestaan joka lukukerralla.

Digilehden tärkeimpiä etuja on se, että tuorein numero (sekä aiemmat lehdet) kulkee aina mukana. Lehti ei ole myöskään sidottu tiettyyn valmistajaan tai laitteeseen. Lehti on suunniteltu mukautuvaksi eli se vaihtaa ulkoasua sen mukaan, millä laitteella sitä luetaan. Pieneltä näytöltä ei joudu katsomaan samaa sivua kuin isolta ruudulta.

SK digi sisältää kunkin viikon painetun Suomen Kuvalehden jutut sekä mahdollisesti joitain lisämateriaaleja. Kaikkia juttuja on mahdollista jakaa sosiaalisessa mediassa sekä sähköpostilla.

Digilehti on tarjolla myös Applen iPadille ja iPhonelle ladattavana sovelluksena. Sovelluksen kautta kestotilaajat voivat tallentaa lehden numeroita laitteen muistiin esimerkiksi lentokoneessa luettavaksi. Myös irtonumeroiden ostaminen on mahdollista tätä kautta.

SK digin jokaisessa numerossa on mahdollisuus lähettää palautetta lehden sisällöstä ja toiminnasta. Kaikki lukijapalaute on arvokasta. Palautetta voi lähettää myös sähköpostitse soitteeseen digipalaute@otavamedia.fi.

Tutustu digilehteen osoitteessa digi.suomenkuvalehti.fi.