
Suomalaiskokki: Sadan tunnin työviikko maailman parhaassa ravintolassa
Näin korsolainen Toni Toivanen ponkaisi kööpenhaminalaiseen Nomaan.
Seurusteltu on jo yli vuosi, mutta keittiömestari Toni Toivanen ja Nina Tammisto eivät ole kertaakaan voineet katsoa yhdessä elokuvaa.
Se ei onnistu, koska Toivanen ei pysy viittä minuuttia kauempaa hereillä.
Jos he yrittäisivät katsoa leffan, se olisi mahdollista vain kahdeksana päivänä kuukaudessa. Aina muulloin Toivasen löytää crocksit jalassa neljä kertaa maailman parhaaksi valitusta kööpenhaminalaisesta ravintolasta Nomasta, jossa kokin työpäivä alkaa aamuseitsemältä ja loppuu puoliltaöin.
”En enää tiedä, mitä tavallinen arki on. Meidän arkemme taitaa olla vähän erilainen kuin muilla”, Toivanen sanoo.
Älä suotta jätä juttua kesken
Tilaa Suomen Kuvalehti
Katso kaikki tilausvaihtoehdotOletko jo tilaaja?