KRP kuulusteli taas Paavo Seliniä – Jari Aarniolle rahaa antanut liikemies tarjosi tukea jo 1996

SK:n tietojen mukaan miljonääri säikähti Aarnion kotiin tehtyä kranaatti-iskua.

Jari Aarnioon yhdistetty liikemies halusi tarjota tukea Aarniolle jo vuonna 1996. Suomen Kuvalehden tietojen mukaan hän kysyi tuolloin useita kertoja Helsingin huumepoliisin silloiselta päälliköltä Paavo Seliniltä, millä tavalla hän voisi tukea rikollisten kostoiskun kohteeksi joutunutta Aarniota.

Keskusrikospoliisi kuulusteli asiasta Paavo Seliniä joulukuun alussa 2015 Aarnion puolustuksen tekemän lisäselvityspyynnön takia.

Paavo Selin vahvistaa Suomen Kuvalehdelle käyneensä kuulusteluissa ja että liikemies oli ollut häneen yhteydessä. Selin ei halua kertoa asian yksityiskohdista tarkemmin.

Tapahtumien taustalla on Jari Aarnion kotiin vuonna 1996 tehty kranaatti-isku. Asiasta kerrottiin julkisuudessa näyttävästi. Liikemies säikähti tapahtumia voimakkaasti, koska uskoi niiden liittyvän hänen toimiinsa Venäjällä ja sen lähialueilla. Ongelmia oli ollut etenkin tšetšeenien kanssa.

Entinen virolainen poliisi vahvisti marraskuussa Helsingin käräjäoikeudessa, että liikemies oli joutunut tšetšeenien kiristyksen kohteeksi.