Juhani nappasi puolikkaan ekstaasipillerin: ”Miellyttävää – haluaisin ymmärtää kaikkia”

Bilehuumeita käytetään Suomessa jo enemmän kuin Euroopassa keskimäärin.

A-klinikat
Teksti
Aurora Rämö

Tämän ei pitäisi näyttää tältä. Ekstaasin pitäisi nostaa ruumiinlämpöä niin, että hikoilun huomaisi. Aivojen serotoniinitason pitäisi nousta niin, että klubin sohvalla istuva Juhani käpälöisi kaikkia ympärillä olevia ja hokisi rakastavansa näitä.

Tuotakin tyttöä, jonka mekko on selästä avoin ja tukka laitettu, tyttöä jota Juhani ei koskaan ole nähnyt. Ja hänen rumempaa kaveriaan ja tämän kaveria, kaikkia näitä parikymppisiä hikiseen jytkeeseen ahtautuneita juhlijoita, jotka sekoittavat jaloviinaa Club-Mate-juomaan, koska Berliinissäkin tehdään niin.

Hänen pitäisi syöksyä valosuunnitellulle tanssilattialle, irtautua ajasta, tuntea basso sielussaan, olla yhtä koko universumin kanssa ja liikkua.

Liikkua loputtomiin, vaikkei edes tiedä dj:n nimeä eikä tunnistaisi teknotyyliä, vaikka genren kuulisikin. Pupillien pitäisi laajentua, leukojen jauhaa tyhjää liioitellun pakkoliikkeen tavoin.

Juhanin pitäisi olla huomaamatta, miten ekstaasi oikeasti kuumentaa kehoa, vaikka se ei tunnu siltä, unohtaa juoda ja saada lihaskramppeja.