Huomio, huomio Piilosana-ystävät! Tässä oikea pohja!

Julkaisemme myös Piilosanan vihjeet uudelleen.

piilosana
Teksti
Suomen Kuvalehti

Suomen Kuvalehden painettuun numeroon 5. toukokuuta (SK 18/2017) lipsahti väärä Piilosana-pohja. Tässä oikea! Sen alta löytyvät Piilosanan vihjeet, jotka olivat lehdessä oikein.

Piilosanan oikea pohja julkaistaan myös Suomen Kuvalehdessä 19/2017, joka ilmestyy 12. toukokuuta.

Jos haluat tallentaa alla olevan Piilosana-kuvan oman tietokoneesi työpöydälle tulostamista varten, klikkaa kuvaa, paina hiiren oikeaa näppäintä ja valitse ”Tallenna kuva nimellä”.

Vaakasuoraan: 1. Oikeusaste tai suosittu pieni humppa. (9) 8. Viides suo tulossa itsensä herraksi. (5) 9. Kantovälineestä sekä muustakin kauneutta luova. (9) 10. Idästä saapuu Marjatta, pieni sukulaistyttö. (5) 11. Järjestetään kilpa hauskoista jutuista ja savitiski. (9) 12. Jeesaa noin alussa vasikkakin! (5) 13. Opettaa, kuinka radion neula käännetään vasemmalle. (9) 14. Kai tässä McCartney hyväksytään lopulta ulos. (4) 16. Äkillinen siperialainen, josta vähennetään yksi joule. (7) 20. Olla vailla jotakin ja ilman teetä muuttua tunnottomaksi. (6) 21. Päivystävä upseeri Rauni on mennyt pahasti rappiolle. (8) 22. Ylevin kulkee apostolinkyydillä. (6) 23. Valmista sekoittaen Juhan tuoksu, joka nousee kuumasta juomasta! (8)

Pystysuoraan: 1. Ilkka Lipsasen mukaan lapsellisen positiiviselta tuntuva vandalismi. (9) 2. Ylhäinen herra, kamppailu muistuttaa sokerin levitystä. (9) 3. Otin vastaan ympärille naiset ja rahaa työstä monta kertaa. (9) 4. Airi, varsi katkeaa ja merestä nousee jono maapalasia. (9) 5. Pölvästi hylätään poikasena. (7) 6. Omissa pieni sika tai pussieläin. (8) 7. Tukholmassa Arlanda, mitä sillä välin Saksassa? (8) 14. Otaksua, että tässä on jotain tekemistä kovalla aineella. (6) 15. Surina voimistuu, saadaan jotakin syötävää. (6) 17. Sinä ja minä taivaankappaleen takana, kun lämpötila on korkea. (5) 18. Lepotila on myynyt bensiiniä. (5) 19. Varmista ja tee kaupunki perästä! (5) 20. Helppo juttu! Lapsukainen kulkee mukana. (4)


Alla oleviin osoitteisiin voi lähettää mielipiteitä ja myös kilpailuvastauksia. Sanaris Oy ”Pari sanaa ristikoista” PL 14 00781 Helsinki sähköposti: sanaris@sanaris.fi www.sanaris.fi

OSALLISTU TEKSTIVIESTILLÄ! Ratkaise tehtävä ja tarkista numeroidut ruudut. Lähetä tekstiviesti SKPIILOSANA(välilyönti)tehtävän numero(välilyönti)numeroitujen ruutujen kirjaimet numerojärjestyksessä numeroon 173 872, ja olet mukana arvonnassa. Esimerkkiviesti: SKPIILOSANA 18 TEÄSKITTEYLENÄ Viestin hinta on 0,95 euroa. Palvelu toimii Soneran, Tele Finlandin, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden, DNA:n, Ainan ja Go-mobilen liittymissä.

Postitse kirjainjonoina tai täytettynä ristikkona, jossa numeroruudut ratkaisevat, osoitteella Suomen Kuvalehden Kilpakenttä 00002 Helsinki Mukaan yhteystiedot ja pankkitilin numero IBAN-muodossa. Korttiin tai kuoreen tunnus Piilosana ja tehtävän numero lähetettävien ratkaisujen mukaisesti. Sähköpostitse osoitteeseen sanaris@sanaris.fi

Oikean ratkaisun lähettäneiden kesken arvotaan 20 euroa verottomana. Vastausaikaa kaksi viikkoa lehden ilmestymisestä.