Sairaan ruma maailma

Keskiluokkaisissa kodeissa tehdään ja kuvataan hirveimpiä asioita, joita ihminen keksii tehdä – lapsille. Julmuudet leviävät Tor-verkossa.

Ulkomaat 15.06.2018 06:00
Teksti Aarno Malin Kuvitus outi kainiemi

Kahden lapsen isä, australialainen Peter Scully, tienasi elantonsa raiskaamalla ja kiduttamalla lapsia.

Scully kidnappasi lapsia, piti näitä vankina kotonaan ja kuvasi videolle hirmutekonsa. Videot hän myi asiakkailleen eri puolilla maailmaa. Uhrit olivat kaikki tyttöjä.

Vuonna 2011 tuolloin lähes viisikymppinen Scully pakeni Australiasta Filippiineille saatuaan useita syytteitä petoksista. Filippiineillä hän alkoi tehtailla lapsipornoa, joka oli poikkeuksellisen julmaa.

Scully ei edes yrittänyt teeskennellä, että lapset olisivat suostuneet seksiin vapaaehtoisesti, kuten pedofiilit usein tekevät. Hän päinvastoin pyrki aiheuttamaan lapsille mahdollisimman paljon kärsimystä, sekä fyysistä että henkistä.

Juuri sitä Scullyn asiakkaat halusivat.

Scullyllä oli avustajinaan kaksi paikallista teini-ikäistä tyttöä, jotka hänen lisäkseen esiintyivät videoilla pahoinpitelemässä uhreja. Avustajat, jotka myös olivat hänen rakastajiaan, auttoivat uhrien hankkimisessa. Köyhyyden runtelemassa maassa ei ollut vaikeaa houkutella lapsia ruokaa ja suojaa lupaamalla.

Sisältö