Etteikö Venäjä muka kykene muuttumaan!

NÄKÖKULMA: Valkovenäläinen nobelisti Svetlana Aleksijevitš väittää, etteivät venäläiset halua vapautta, kirjoittaa Anna-Lena Laurén.
Anna-Lena Laurén
Eurooppa 16.7.2017 18:40
Istuin Helsinki-Vantaan lentokentällä odottamassa Moskovan konetta ja salakuuntelemassa muita matkustajia. Yksi lempiharrastuksistani. Niin tuottoisaa – saa ilmaista materiaalia vaikka mihin. Huoliteltu, kauniisti meikattu keski-ikäinen venäläinen nainen puhui kännykkäänsä. Äänikin oli kaunis ja huo...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Keskustelu

Hankkisitte kunnon suomenkielisen oikolukijan. Tää on jo luokatonta kieltä, sisällöllisesti toki antoisaa, teknisesti kökköä. Jos ei suomi taitu, niin toki mahdollisuus olisi julkaista vain kuvia, kuvalehti kun sanotte olevanne.

Esimerkiksi: ”tietämätttömltä”, ”hänet ammuttiin parin kivenheiton päästä [p.o. päässä] Kremlinistä [p.o. Kremlistä]” ”Mutta kysymys [p.o. kyse] on siitä, onko”. Tolkuttomasti rinnastuskonjunktiolla aloitettuja virkkeitä ja niin edelleen.

Toki muutos on Venäjällä mahdollinen. Tosin kun muutosta on tehty (esim. 1917) on menty huonompaan suuntaan. Siksi venäjällä pelätään muutosta.
”hänen videonsa Medvedevin omaisuudesta on nähty yli 22 miljoonaa kertaa Youtubessa”
Hyvinkin on nähty mutta suurin osa klikkaajista lienee lännessä.

Venäjä tekee korjausliikkeensä. Tehdäänkö se ulos,vai sisäänpäin?
Trump ja Putin voivat tehdä kompromissin, Obama ei olisi tehnyt. Klinton ei olisi toiminut näin.
Tilanne yhteiskunnassa on ilmeisesti erittäin huono Venäjällä. Perspaikat näkyvät, silloin on toimittava. Jostain pitää saada uudet housut ja niihin työmies tai nainen. Venäjä uudistuu, saa nähdä miten käy.