Donald Trumpin yhteistyö venäläisten kanssa alkoi jo 1980-luvulla – ”Se oli salaliitto”

Toimittaja Luke Harding paljastaa kirjassaan, kuinka KGB ja FSB saivat Yhdysvaltain presidentin koukkuunsa.
Teppo Tiilikainen
Amerikka 16.11.2017 08:00
Syksyn 2017 uutiset presidentti Donald Trumpin lähipiirin vehkeilystä venäläisten kanssa eivät ole yllättäneet Luke Hardingia. Hän on tutkinut asiaa kirjaansa varten useita kuukausia, ja hänellä on raskauttavaa näyttöä Trumpia vastaan. Luke Harding on aiemmissa kirjoissaan käsitellyt Aleksandr Litvi...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Keskustelu

Jos Merkel ja Macron tulevat hyvin toimeen ja pystyvät keskustelemaan asioista niin se on kaikkien mielestä hieno juttu.
Jos taas Trump ja Putin onnistuvat tässä samassa niin se on huolestuttavaa, tuomittavaa ja täysi katastrofi.
Eikö teistä tässä ole mitään sairasta ?

Tapanainen
16.11.2017, 16:47
”Eikö teistä tässä ole mitään sairasta ?”
Ei.

Joten siis mieluummin aseet kuin puheet ? Vai ?

Mikäli nuo Luke Hardingin paljastukset ovat totta, mies ansaitsee patsaan joka on korkeampi Vapauden patsasta.
Jelena kyselee, että eikö tässä politiikan historian ehkä kaikkein iljettävimmässä kuviossa ole mitään sairasta ?
Kyllä on ja kyllä Elena sen tietää.
Se, että tuo likainen paistos on palamassa pohjaan totaalisesti,tuo pienelle kulkijalle monenlaisia ajatuksia laulujen lopullisista lunnaista ja niiden maksajista.
Kuten Jelena hieman ounastelee, loppunäytöksessä saattaa puhua muukin kuin raha ja finaalin jälkeen maailma muuttuu tavalla tai toisella nykyistä parempaan suuntaan.
Maailma on maksattanut pahalla palkkansa aina ja niin maksattaa tälläkin kerralla.
Tuli muuten mieleen, että kuinkahan moni isokenkäinen poliitikko tai muu päättäjä on menneyt ikiaikaiseen ilolinnulla ja rahalla viritettyyn ansaan ja montakohan salaa kuvattua videotallennetta onkaan odottamassa mahdollista hyötykäyttöä ? Ehkä salaisissa holveissa on raskasta todistusaineistoa muidenkin kuin suurten valtioiden hairahtaneilta huippupäättäjiltä ?

Luke Harding on pelaamassa Venäjän pussiin luomalla salaliittoteoriaa.

Luke Harding käyttää sanaa ”salaliitto” hiukan kevytmielisesti, jos se on oikea käännös. Uusi Venäjä siis kutsutiin aikonaan myös G-7:n kokoukseeen. Siitä tuli G-8. Venäjän resurssit ovat tunnettusti mahtavat ja heikosti käytetyt, jokaisen suurliikemiehen unelma. Trump ei ollut ainoa tässä joukossa ja hän toimi kuten rakentamisen touhussa toimitaan kaikkialla, ml. Suomessa.

Toinen asia on, että hän myönsi ja kielsi ja muisti asioita kuten TV-shown mies, ei kuten vastuullinen poliitikkko. Mutta missä sellaisia muka nykyään on? Ja siis Jeb Bush, eli Bush III, osti tuon avun vieraan valtion agentilta. Tämä oli, voi laillisesti olla tosi vakava asia, jos itse asiaan mennään. Vastaavaa touhua ovat harrastaneet mm. Suomen valtio ja sen johto.

Mitä tulee noihin seksi- ynnä muihin loukkuihin, niissä ei ole mitään uutta. Jos esim. Suomen lehdistö olisi tällä alalla tehnyt työnsä yya-aikana, loukkujutuja olisi julkaistu koko kasa. NL:n lähetystöllä oli valtava joukko kaikkia mahdollisia agentteja. Mutta tuliko koskaan julki juttuja esim. varuskuntien komentajien, ministereiden, virkamiesten viettelyistä. Ei tainnut tulla.

Ja briteillä olisi itsellään yhä jotakin julki tuomatta tunnetusta joukostaan NL:n vakoojia. Hyvin hekin myivät tarinoineen, etenkin ”Kolmas Mies” Kim Philby. Yhteistä oli kaikille, että heitä reaalisesti ”suvaittiin.” Kiinni ei otettu. Paot asemapaikoista ja jopa vankilasta olivat helppoja, ja elo NL:ssä makeaa.