© janne tervamäki

Viherpersut

ukkola 22.07.2021 18:00
Jukka Ukkola
avatar - 'Jukka Ukkola

Maailmankirjat ovat taas kerran menossa sekaisin, tällä kerralla poliittisissa puolueissa. Perinteiset maskuliinitoksikot, perussuomalaiset, harkitsevat vakavissaan naisen valitsemista puheenjohtajakseen, koska ovat havainneet, että naisillakin on jo pitkään ollut äänioikeus. Samaan aikaan perinteiset feministitosikot, vihreät, ovat huolissaan siitä, ovatko he jotenkin unohtaneet nämä mitä ne nyt on, nämä, nämä… niin, miesoletetut, joilla kuulemma on yhä vieläkin äänioikeus.

Elikkäs kuka tietää, vaikka nyt jo syntyneet tulevat äänestäjät vielä elämänsä aikana näkevät sellaisen tilanteen, että persuja johtaa joku itutytöntyllerö ja vihreitä kokolihaheterosetä.

Mitä tuommoinen vallankumous käytännössä merkitsee? Koska politiikassa laumat yleensä seuraavat johtajaansa, sukupuolenvaihdos puoluejohdossa johtaa samantapaiseen muutokseen myös kannattajakunnassa. Siis naiset alkavat äänestää persuja ja miehet vihreitä. Tosin aivan näin suoraan ei voi sanoa, koska molemmat puolueet julistautuvat sukupuolineutraaleiksi, eli persut alkavat tasapuolisuuden nimissä suosia naisia ja muita sorrettuja ja vihreät miehiä ja muita sorrettuja.

Sisältö