Suomen Kuvalehti digiin päivitys, myös Kotiliedestä digilehti – ilmaiset näytenumerot

Kotimaa 5.10.2012 10:40
SK digiKuva Jorma Marstio, kuvankäsittely Anu Kuikka.

Suomen Kuvalehti digistä on tehty päivitetty versio, joka korjaa havaittuja ongelmia ja helpottaa lukemista.

Tärkeimmät uudet ominaisuudet ovat:

1. Sujuvampi toiminta. Sovellus käynnistyy nopeammin, lehtiä on nopeampi selata ja sivut vaihtuvat paremmin.

2. Kirjautuminen. Jatkossa digilehteen kirjaudutaan sisään syöttämällä oma sähköpostiosoite ja asiakasnumero. Erillistä rekisteröitymistä ja salasanaa ei tarvita. Kun digilehteen on kerran kirjautunut sisään, tietosi jäävät muistiin. Sisäänkirjautumista ei tarvitse toistaa joka kerralla.

3. Offline. Digilehti osoitteessa digi.suomenkuvalehti.fi toimii päivityksen jälkeen vain verkkoyhteyden avulla. Tämä parantaa digilehden toimintavarmuutta.

Jos haluat lukea SK digiä yhteydettömässä tilassa (vaikkapa lentokoneessa), voit ladata SK:n iPadille tai iPhonelle Applen sovelluskaupasta. Tämä sovellus lataa lehdet laitteen muistiin. Myös tähän sovellukseen tilaaja voi kirjautua sisään sähköpostilla ja asiakasnumerolla.

Tällä hetkellä digilehti on maksullinen lisäpalvelu tilaajille. Myöhemmin on tulossa mahdollisuus tilata vain digilehti.

Palautetta SK digin toiminnasta voi lähettää osoitteeseen digipalaute@otavamedia.fi.

Lähetimme 4.10.2012 sähköpostia SK digin päivityksestä niillekin lukijoille, jotka eivät ole maksaneet palvelun käytöstä. Pahoittelemme virhettä. Hyvitykseksi Suomen Kuvalehti 40/2012 on luettavissa ilmaiseksi diginä.

Kotiliesi ensimmäistä kertaa diginä

Otavamedian julkaisuista myös Kotiliesi on nyt digimaailmassa. Kyseessä on tosin kertajulkaisu eli lehden 90-vuotisjuhlanumero.

Kotiliesi digi on kaikkien luettavissa ilmaiseksi osoitteessa digi.kotiliesi.fi.

Sekä SK:n että Kotilieden digilehdestä on mahdollista jakaa linkkejä juttuihin sosiaalisessa mediassa ja sähköpostilla. Jaettuja juttuja pääsee lukemaan riippumatta siitä, onko tilaaja vai ei.

Molempia digilehtiä voi lukea iPadilla, tietokoneen verkkoselaimella, Android-käyttöjärjestelmän tableteilla sekä useilla uusilla älypuhelimilla, kuten iPhonella ja Nokian Lumialla. Katso tarkat laitevaatimukset täältä.

Suomen Kuvalehdellä ja Kotiliedellä on sama kustantaja, Otavamedia.