Salainen koulukokeilu Pirkkalassa 1970-luvulla: Sdp johti lasten marxilaista aivopesua

Tavoitteena oli sosialistinen Suomi, selviää dosentti Jari Leskisen tuoreesta kirjasta.
Tuomo Lappalainen
Kotimaa 5.5.2016 00:01
Joukko porvarillisia kansanedustajia jätti eduskunnan puhemiehelle kirjallisen kysymyksen huhtikuussa 1975. He vaativat hallitukselta selitystä Pirkkalassa paljastuneesta ennenkuulumattomasta kokeilusta. ”Julkisuutta kaihtaen ja koululaisten vanhemmilta salassa on Pirkkalan peruskoulussa kokeiltu hi...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Keskustelu

Juha – ikävä kyllä niiden puppu uppoaa taas aivopestyyn kansaan..

Hohhoijaa, juu. Olen pitänyt Pernaata täysjärkisenä. Ehkä perusteetta. Moni meistä muistaa Jorma Westlundin ja Pentti Arajärven 70-luvulta.

Arajärven ja kumppaneiden laatimaan ”Pirkkalan monisteeseen” ei oltu vaivauduttu edes omaan panostukseen sillä se oli lähes suora kopio Petroskoin kouluissa käytetystä historiakirjasta.

Koska muistan hyvin tuon ajan niin 70-luku tulee aina mieleen kun näen Rinteen kertomassa heidän vaihtoehdostaan.

On siinä meillä tovereita. Ainoa sosiaalidemokraatti Suomessa, jota kunnioitan on Väinö Tanner. Kommunistien yritykset (Moskovan rahoilla) sosialisoida Suomi, jotenkin vielä ymmärtää heidän vinoutuneen aatteensa vuoksi, mutta nuo sossujen yritykset kasvattaa Suomen koululaisista aivopestyjä NLn ihailijoita, voi vain rinnastaa DDRn yrityksiin jalostaa saksalaisista todellisia Marxin ja Engelsin jälkeläisiä. Kuten tunnettua, historian romukoppaan meni koko DDR.
Suomen johtoon noussut Halonen, takapirunaan Arajärvi, ei koskaan tajunnut, edes nähdessään Putinin Venäjän, että sosialismi oli tuhoon tuomittu. Vielä nytkin SDP näyttää seuraavan tuota marxsismin aatetta ja herra Rinne on sen tiennäyttäjä.

Niin ovat Väinö Tanner kuin myös Santeri Alkio jääneet omiensa taholta unholaan.
Ikävää todeta!

Nykyään sopiva vertailukohta löytynee Pohjois-Koreasta. Keski-ikäinen ja vanhempi väki ymmärtää tämän toiminnan kammottavuuden, mutta kuinka nuorisoa siitä muistutettaisiin?

Tätä tuskin YLE uutisoi ja tästä ei A talk tee ohjelmaa. YLE:n toimittajat olivat muuten kouluiässä, kun tämä oli muotia. Nyt vain uutisoidaan kuinka SDP on taas suurin puolue? Vallankumous yhteiskunnassa voidaan tehdä koska vain ja millä keinoilla tahansa.

Venäjällä jota kohta taas ihannoidaan ja jota mm Tarja Halonen jo komppasi toteamalla,että Venäjää ja Putinia on demonisoitu liikaa ja turhaan,pidetään kohta ”vaalit”,jotka ovat taas vapaat ja joissa Putin saa 98% äänistä?

Tässä sitä taas vanhan kertausta. SDP oli se puolue, joka tarttui aseeseen laillista yhteiskuntajärjestelmäämme vastaan. SDP ei koskaan lopettanut tätä ” viimeistä taistoaan”. Se ryhtyi aktiiviseen vallankaappaushankkeeseen Vanhan valtauksen yhteydessä ja jälkeen. Sen punarutto oli petturuudessaan salakavalampaa kuin avoimesti kommunistien, koska puolueessa oli vahva oikeistolainen länsi- ja natomyönteinen isänmaallinen Ns aseveli- akseli. SDP toimi marxilaisille Troijan puuuhevosena. Kepun NL- kortin ja – option sorruttua Karjalaisen juopotteluun, KGB/FSB löysi Kalevi Sorsan. Vain Taivaan Isän varjelus esti tätä runoilija- marxilaista nousemasta Idän Petovallan valkankaappauksen kanavaksi. On herjaus Antti Rinteeltä vedota Paasikiveen. P. ei ikinä vehkeillyt Isänmaan strategisilla eduilla oman tai puolueensa etuja kasvattaakseen. SDP: lle, punaruttomarxisteilleen sorsille halosille tuomiojille, se on ollut ja näyttää yhä olevan, Maan tapa. Jumala meitä tällaisilta trolleilta varjelkoon!

Jotenkin Antti Rinteen vappupuhe on hyvin linjassa tässä artikkelissa esitettyjen asioiden kanssa. Hyvin muistan Pirkkalan monisteen ja siitä syntyneen keskustelun. Eipä ole jäänyt mitään luottamusta sossuihin.

YLE vero on tämän päivän Pirkkalan moniste. Jokaisen on pakko rahoittaa SDP:n propagandaa. Voin lopettaa Hesarin tilauksen, jos siltä tuntuu, mutta en voi lopettaa YLE:n propagandan tukemista. YLE valitsee uutiset, mitä se toitottaa aamusta iltaan puolen tunnin välein, valitsee ketä se haastattelee ja sitten kerran kuussa tekee mielipidemittauksia, josko SDP olisi jo suurin puolue. Tämä on jotenkin sosialismin ydintä…

Eikä ” Venezuelan kokeilu” kaikkien muiden (NL, Kamputsea, P- Korea, I- Eurooppa, K- ja P- Afrikka, Kuuba, Albania jne) lisäksi riitä todistamaan mihin marxilaisuus johtaa? Nyt siellä ei Ole ruokaa, lääkkeitä eikä toimivia sairaaloita. Marxilaiset pitäisi tuomita rikoksistaan ihmisyyttä ja ihmiskuntaa vastaan. Rinteelle ja SDP: n ym marxisteille menolippu Venezuelaan!

OikeIn Pertti! YLE- ” kokeilun” aivopesu kattavampi ja pitkäkestoisempi kuin minkään ” Pirkkalan”. Marxismi on demoninen punarutto. Normaali Suomalainen on petetty hyödyllinen idiootti ellei Ole historiassa ja jumalisuudessa vakuutettu. Marxilaisuus rakastaa Totuuden, Kristuksen, pilkkaamista ja kieltämistä, ja totuuden, historian ja tutkimustulosten väärentämistä. Koko kristityn Suomen yli puolue- ja tunnustusrajojen on noustava puolustamaan isänmaata uhkaavaa punaruttoa vastaan. USAlla on ehdolla triplaitsekäs ” aiaiai- Hillary”( promarx?) ja pomp- pomp- pomp- Trump. Jotta Suomen ei enää tarvitsisi valita ruton( marxilaisuus) ja koleran ( hitlerismi) välillä, edellisen yliedustus YLEssä ja AYssä on katkaistava. Trollien eteneminen korkeille paikoille estettävä. Herätys kristityille ja isänmaallisille: Maata on jo myyty liikaa!

Voi rakkaat ihmiset! Jospa tietäisitte mitä raivokas marxilaisten infiltroituminen yhteiskuntatieteisiin, psykologiaan, sosiaalipsykiatriaan ja psykoterapioihin( etenkin freudilaiseen psykoanalyysiin jossa sisäänrakennettu ateismi) on tehnyt psykiatrialle ja psykoterapialle – ja karkottanut opiskelijat näistä ytimeltään terveistä tieteistä. Lääkintöhallituksesta Valviraan lääkäreiden ja terapeuttien ” valvonta” on ollut marxilaisten tiukassa ” työnohjauksessa”. Koko sana on marxilaisten mestareittensa petos: Työtä ” ohjaamalla” nämä itse itsensä kruunanneet sosialistit saavat ” ohjattavansa” ikuiseen tumpelon oppilaan ja orjan asemaan ja näin osa lääkäreistä/ terapeuteista ” ohjaa, urkkii, aivopesee ja ottaa lausua ” ohjattaviensa” potilaista ja heistä itsestään. Ohjattavat taas pysyvät ikuisina kisälleinä, oppilaina ja maksajina. Vain Lusifer on voinut keksiä moisen systemaattisen hyväksikäytön ja laillistetun orjuuden. Millä muulla alalla konsultti on Aina konsultti ja asiakas aina tyhmempi, opetettava? On monia loistavia työnohjaajia, en heitä tarkoita. Mutta marxilaiset ovat tehneet yhdessä Valviran kanssa koko hoitoalasta Venezuelan. Voi vain ennakoida mikä Venezucola Jono- Sotesta tulee, jos marxilaiset kolhoosinrakastajat pääsevät ” suunnittelemaan”.

SDP harrasti Willy Brandt -tyyppistä naivismia vuosina 1969–75, eikä siitä kummempaa pahaa seurannut, ETYK lähinnä. Ajatus, että Tuomas Takalan ja taistolaiskavereiden väsäämä Pirkkalan moniste olisi ollut jotenkin Arajärven tai muiden mainittujen tai ylipäänsä demareiden siunaama, on lähinnä koominen.

Otava-suunnitelma sen sijaan on aidosti kiinnostava kysymys. Oli siinä tietenkin tavoitteena myös pitää hengissä useampi kuin yksi suuri kustannusfirma.

Anteeksi herra Jari-Pekka, Willy Brandt ei suinkaan ollut naivi ja hänen aloittamansa ”idänpolitikka” oli rohkea avaus idänsuhteisiin ja ”Itäblockin” lopun alku, eikä suinkaan kuten Suomen SDPn sosialismin ihailua ja edistämistä Suomessa. Vuosikymmeniä vallassa olut CDU oli kehityksen jarru ja sai aikaan vain liikkumattoman blockin.
Saksan SPD, Willy Brandt ja Egon Bahr johdolla, sai aikaan idän ja lännen lähentymisen, johon Moskovan Brezbewiläiset eivät tietäneet vastausta.
Silloin kun Saksan SPD oli vallassa Länsi-Saksassa suhteet itään kehittyivät, mutta ei Suomen lailla ”rähmällään” ollen, vaan tasavertaisina valtioiden kesken. Lännen ETYKissä vaatima ”Kolmas kori” oli se viimeinen naula NLn arkuun.
Ihmisten liikkuminen blockien välillä aiheutti niin paljon tiedon valumista itään, että DDR yritti sitä vielä padota, mutta kuten Gorbatzov sanoi Itä-Saksan Honeckerille ”Wer zu spät kommt, den bestraft das Leben.”

Willy Brandt omisti elämänsä demokraattisen sosialismin edistämiselle, kuten Suomenkin demarijohtajat. Olihan Guillaumen palkkaaminen naiivia, mutta parempi luottaa hiukan liikaa kuin ei ollenkaan.

DDR:n vakooja Gillaumen palkkaaminen ei ollut ”naivia” vaan pirunmoinen erehdys. Brandt erosi kun hänen sihteerinsä paljastui vakoojaksi.
Vielä odottaa Tiitisen listan gillaumet paljastumistaan.

Erehdyksen tekivät itäsaksalaiset vakoojapomot Guillaumen lähettäessään. Asiahan ei voinut muulla tavoin päättyä.

Herra Jari-Pekka ei taida kovin hyvin tuntea Saksan (Länsi-) politiikkaa 70-80-luvuilla. Seurasit itse Willy Brandtin idänpolitiikkaa paikanpäällä aina vuoteen -85 asti
Saksassa sentään poliitikot osaavat erota, vailla eivät suoranaisesti syyllisiä olisikaan. Brandt erosi, vaikka hän itse ei vakoojaa lähelleen palkannut, samoin teki puolustusministeri Leber, jota syytettiin väärin salakuuntelusta, kuten myös monet muut, joilla oli selkärankaa.
Suomessa poliitikot istuvat viimeiseen asti ja kaikki mennyt on unohtunut, amnesia leviää epidemian tavoin. On kai turhaa selittää tuota Pirkkalan tapausta ”jonkun yksittäisen hörhön” tekemäksi, siihen täytyi tulla määräys ylempää, ministeriösta.

Naurettavaa. Jokin koulumoniste on muka ministeriön määräämä, mutta Brandt ei palkannut omaa sihteeriään… Suomalaisten poliitikkojen ryhdittömyydestä eurooppalaisiin verraten olen toki samaa mieltä.

Brandtin hieno Ostpolitik lähti siitä, että Euroopan rajat tunnustetaan, jotta ne voidaan laillisesti muuttaa. Hän saattoi erota rauhassa, kun seuraajat eivät olleet tästä eri mieltä.

Kekkosen poikkeuslaki on tähän verraten synkkä luku, mutta sekin johtui suomalaisten ETYK-uskonnosta.

Jari-Pekka: ”Naurettavaa”. Meitä ei naurattanut aikoinaan sillä Pirkkalan moniste oli opetusministeriön, kouluhallituksen ja Tampereen yliopiston psykologian laitoksen opetusmenetelmäkokeilussa tuotettu historian opetusmoniste, jota käytettiin lukuvuonna 1974–1975 Pirkkalan kunnan peruskouluissa viidennen luokan opetuksessa.
Esim.https://fi.wikipedia.org/wiki/Pirkkalan_moniste

Urho Kekkonen, Kalevi Sorsa, Erkki Aho tai Tapio Nummenmaa eivät kirjoittaneet sitä monistetta. Onko hyvinkin vaikea ymmärtää? Milloin mikäkin AKS tai SOL tietenkin käyttää hyväkseen kaikki saamansa tilaisuudet.

Eiköhän Leskisen kampanjan päätavoite ole sama vanha: Reino H. Oittisen rakentaman maailman parhaaksi todetun peruskoulun kaataminen.

Silloiset demarit tosin markkinoivat meille suomalaisille DDR :ää peruskoulun, tasa-arvon ja kehittyvän teknologian mallimaana. Samat tahot junailivat Pirkkalan monisteenkin. Nyt muisti ei vain palaile edes pätkittäin.