Pekka Haavisto puhui Helsingin Narinkkatorilla 20. tammikuuta.

Hurmos haussa

Sauli Niinistön kannatuksen lasku on lisännyt presidentinvaaleissa toisen kierroksen todennäköisyyttä. SK kävi neljässä vaalipiirissä seuraamassa ehdokkaiden loppukiriä.

Pekka Haavisto puhui Helsingin Narinkkatorilla 20. tammikuuta.
Presidentinvaalit 26.01.2018 06:00
Teksti Tuomo Lappalainen ja Heikki Vento kuvat marjo tynkkynen

Perussuomalaisten vaalikojulla Helsingin Kontulassa puolueaktiivi houkuttelee aamuhämärissä ihmisiä kauppakeskuksen seinänvierustoilta kahville. Puhe tehoaa, pikkupakkasessa höyryävä juoma on tarpeen ja paikalle on tulossa aamun päätähti, presidenttiehdokas Laura Huhtasaari.

Tunnelma lämpenee, kun Huhtasaari houkuttelee värjöttelijät lähelleen. Kylmyys ei kangista ehdokkaan kieltä, ja halien jälkeen alkaa tuttu show.

”Minua on verrattu Mussoliniin, sitten Hitleriin ja sitten tämä pro gradu. Peli on kovaa”, Huhtasaari aloittaa.

Huhtasaari pysyy uskollisena linjalleen. Hän haluaa kaivaa 1990-luvun laman syylliset esiin, vaatii rajavalvonnan vahvistamista ja julistaa olevansa suomalaisten asialla.

Pekka Lehtonen (vas.) löysi suosikkinsa Laura Huhtasaaren Helsingin Kontulan ostoskeskuksesta. Pekka Lehtonen (vas.) löysi suosikkinsa Laura Huhtasaaren Helsingin Kontulan ostoskeskuksesta.Perussuomalaisten koju keräsi kahvista ja Laura Huhtasaaresta kiinnostuneita. Perussuomalaisten koju keräsi kahvista ja Laura Huhtasaaresta kiinnostuneita.

Sisältö