Pääministeri Sanna Marinin puoliso auttaa yrityksiä hakemaan Business Finlandin koronarahoja – ”Emme ole laskuttaneet”

Asiakkaita on viestintäjohtaja Markus Räikkösen mukaan autettu ”talkoohengessä”. Osa asiakkaista saattaa käyttää tukirahoja palvelujen ostamiseen MarkkinointiAkatemialta.
Kotimaa 21.4.2020 19:34
Sdp:n pääministeriehdokkaaksi valittu Sanna Marin sai onnitteluhalauksen puolisoltaan Markus Räikköseltä puoluevaltuuston kokouksessa Helsingissä 8. joulukuuta 2019.
Sdp:n pääministeriehdokkaaksi valittu Sanna Marin sai onnitteluhalauksen puolisoltaan Markus Räikköseltä puoluevaltuuston kokouksessa Helsingissä 8. joulukuuta 2019. © LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

MarkkinointiAkatemiassa viestintäjohtajana työskentelevä pääministeri Sanna Marinin puoliso Markus Räikkönen on auttanut yrityksiä hakemaan Business Finlandin koronarahaa.

”Talkoohengessä on autettu, kun on ollut yrityksiä, jotka eivät ole saaneet hakemuksia omin voimin täytettyä,” Räikkönen sanoo Suomen Kuvalehdelle.

MarkkinointiAkatemia on Tampereella sijaitseva digitaaliseen asiakashankintaan keskittyvä yritys. Räikkönen on puolestaan ollut urallaan perustamassa useita it-alan yhtiötä.

Räikkönen kertoo, että MarkkinointiAkatemian asiakkaina on ollut ”muutama kymmenen” yritystä. Hän ei tiedä, onko hakemusten pohjalta ehditty vielä tekemään rahoituspäätöksiä. Räikkönen kuvaa avun olevan ”it-tukihenkistä”.