Hussein Al-Taee kertoo, miksi irakilaiset nuoret miehet pettyivät Suomessa sydänjuuriaan myöten

CMI:n asiantuntija tiesi jo puoli vuotta sitten, että pakolaiset virtaavat Eurooppaan.
Päivi Ängeslevä
Hän 12.12.2015 18:30
Kohta Pariisin terrori-iskujen jälkeen MTV:n kymppiuutisiin istahti katsojille tuntematon Irak-asiantuntija, joka pureutui äärijärjestö Isisiin ”puhtaan pragmaattisesti ja kiihkottomasti”. Noilla sanoilla Hussein Al-Taee kuvailee omaa esiintymistään. Hän on 32-vuotias Suomen ja Irakin kansalainen, j...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Keskustelu

Hädässä olevia pitää auttaa mutta kun niitä ”turisteja” on melkeinpä puolet tulijoista niin sehän tässä se ongelma. Ja suurin osa on miehiä, iältään 17-25 ( varsinki tuntuu niitä 17-vuotiaita olevan tosi paljon) eikä tuu kuin yksi nainen kymmentä miestä kohden niin se on myös iso ongelma monellakin alueella. Pelkästään se vääristää ikäjakaumaa ja sukupuolten välistä lukumäärää. Mun mielestä pitäs myös saaha niitä naisia tännä jotka on saman ikäisiä ja samasta kulttuurista niin sillä ratkaistas monta ongelmaa. Ja myös se että ei meidän tarvi vaihtaa omia tottumuksia ja kulttuuria muitten takia vaan tulijoitten pitää omaksua meidän tapoja ja kulttuuria. Toki meidän pitää kunnioittaa tulioiden kulttuuria mutta ei meidän tarvi ruvetta muuttamaan koko systeemiä sellaiseksi mitä oli heidän kotimaassaan. Nyt ainaki tuntuu että pitäs vain väkisin elää tulioitten mieltymysten mukaan ja antaa heille kaikki hopea lautaselta. Suomalaisilta otetaan ja muille annetaan. Se risoo ja ottaa päähän suurinta osaa suomalaisista. Kunpa päättäjät ymmärtäis sen.

Angela Merkel puhui tänään 14.12. puoluekokouksessaan, että maahantulijoita on vähennettävä ja heidän on opittava saksan kieli, sekä kulttuuri ja elettävä sen mukaisesti! Hän sanoi myös: ”multikulturalismi on elämänvalhe”! Jokohan Suomessa saa moista sanoa tai kirjoittaa ilman rangaistusta? Meidän päättäjämme ovat kääntyneet omiaan vastaan ja ovat leimanneet isänmaalliset 96% kansasta rasisteiksi, sekä asettaneet selllaisen sensuurin, että tokkopa sodan aikanakaan sen enempää on ollut?

Suurin osa tosiaan miehiä, kuten Jussi sanoo. Kun meidän omat evakkomme joutuivat lähtemään kodeistaan, Suomen Karjalasta, he olivat naisia, lapsia ja vanhuksia. Nuoret miehet taistelivat maamme puolesta.
Näin eivät tee irakilaiset, syyrialaiset yms tänne tulevat nuoret miehet. He jättävät perheensä kotiin ja lähtevät itse. En voi uskoa, että mistä lähtevät, olisi todella kovinkaan vaarallista, kun perhe ja suku jää sinne.
Eikö olisi oikein palauttaa nämä nuoret miehet pikaisesti takaisin kotimaahansa?