Uusi Suomen Kuvalehti -sivusto

Onko se homoudesta kiinni?

Koulukinkku
Blogit Järki ja tunteet 5.2.2012 08:55

muutama kuukausi sitten
kävin mieheni kanssa
presidenttiehdokkaita läpi
miettien ketkä kaksi pääsevät
viimeiselle kierrokselle

paljon on muuttunut tuosta ajatustenvaihdosta

puistimme molemmat päätämme
haaviston kohdalla
ajatus itsenäisyyspäivän kättelyseremoniasta
sai meidät epäröimään

kerron ensin miksi

olen lapsuuteni ja nuoruuteni
istunut helluntailaisten kokouksissa
jossa evoluutio kiellettiin
eikä naisten sopinut puhua seurakunnassa

tiedän mitä on huivipakko
ja roomalaiskirjeen ensimmäinen luku
on iskostettu mieleeni penetraatiomenetelmin

sittemmin olen lehdistä lukenut
että tämä öljyttyjen antiikin kreikkalaisten
suosima poikarakkausperinne
onkin hyvin tavallista
katolinen kirkko tästä esimerkkinä

median jokapäiväistä leipää tuntuu olevan
että suomalaisille kirkonmiehillekään
ei tuota ongelmia sekaantua seurakuntansa karitsoihin
ja tavalliset suomalaisisät kajoavat omiin lapsiinsa
tai tumputtavat pedofiilirenkaissa

marginaali-ilmiö vai jäävuoren huippu?

ja missä kulkee sodoman ja gomorran raja
meissä kaikissa?

minua ärsytti itsessäni
että en sitten sietänytkään erilaisuutta
vaikka juuri opettajien pitäisi olla
inhimillisen ajattelun malliesimerkkejä
hate to break it to you
mutta emme me ole

homous kelpasi minulle
jos kyseessä oli identiteetistään epävarma
nuori oppilas
kriteeri: kelpasi jeesuksellekin vrt. magdalan maria
ja sallikaa lasten tulla tyköni blaa blaa

homous kelpasi minulle
jos kyseessä oli muodin asiantuntija
he pystyvät myymään minulle mitä vaan
kriteeri:
virheetön tyylitaju
erehtymätön maku

mutta homo presidenttinä?
siinä oli vielä työstettävää

ei ole enää

kävin mieheni kanssa uuden keskustelun ehdokkaista
olimme otettuja että Pekka osti koijärvelle kettingit
ja mieheni totesi
että jos tähän maahan halutaan oikeasti muutosta
sen aika olisi nyt

emme ole liittyneet Pekka-ilmiö laulukuoroon
vaan olemme kasvaneet ihmisinä

 

Koulukinkku

Keskustelu

Antaisitte sen Pekan vietin kohteen olla rauhassa ettekä sillä makustelisi. Homot saavat olla kaikessa rauhassa, mutta heidänkään ei pidä pitää meteliä omasta poikkeavuudestaan. Presidentin arvovalta instituutiona kärsii alapään asioiden tonkimisesta. Pekan äänimäärä laskee kiitos liian innokkaiden homofanien äänekkyydestä.

Taisit juuri tällä kirjoituksella liittyä Pekka – ilmiö kuoroon?

Tuliko näistä seksivaalit kansalaisten silmissä, se ratkeaa tänään uurnilla. Sovitaanko, että jätetään 7 päivää lehdelle loput kommentit aiheesta Hetero vai homo tai lesbo?

Presidentti toimii yläpäällään eikä alapään asioilla ole valtiollista merkitystä. Kansalle syötetään tarmokkaasti epäoleellisia asioita ja pyritään siten peittämään olennaisia valtiollisia linjauksia. Alapään yliarvostus mediassa kertoo kansan ajattelun ja ymmärryksen törkeästä aliarvioinnista. Entisten presidenttien alapään mieltymyksistä ei ole mitään tietoa. Haaviston valintaa valmisteltiin mm. esittämällä Mannerheim saman vähemmistön jäseneksi eräässä vasemmistossa suurta innostusta synnyttäneessä nukkefilmissä. Näin pyrittiin esittämään, että Haavistokin olisi Mannerheimin tasoinen ja tyyppinen ylipäällikkönä. Vuosien mediapelillä on pyritty luomaan syyllisyyttä seksuaalisen vähemmistön kuvitellusta sorrosta. Vastaavaa syyllistävää mediapeliä pelattiin Halosen vaalitaistelussa naisten sorrosta.

Seksuaalisen suuntautumisen yliarvotuksella pyritään peittelemään vihreilyn vaarallisia asioita. Vihreilyn ääri-ilmiöistä ei ole ollut mitään puhetta vaalikeskustelussa. Ne pelottavat monia. Onko Haavisto Greenpeacen jäsen? Ydinvoiman vastustaminen on vihreydessä keskeistä. Nyt joudutaan pakkasien aikaan tuomaan sähköä valtavia määriä ulkomailta. Vihreiden ydinvoiman korvaajiksi väittämät tuulimyllyt seisovat samaan aikaan. Tuulimyllyt ovat pakkasella yleensä aina tuottamattomia ja nostavat suuresti sähkön hintaa.

Wikipedia: Seksuaalista identiteettiä on Suomessa tutkittu satunnaisotoksiin perustuvilla kysely- ja haastattelututkimuksilla 1971 ja 1992. 18-54-vuotiaista suomalaisista oli vuonna 1971 tehdyssä tutkimuksessa 0,8 % homoseksuaaleja ja vuonna 1992 tehdyssä tutkimuksessa 0,6 %.

Kyseessä on marginaali-ilmiö, enkä haluaisi juuri tällaista pressaa, kun muutakin on tarjolla. Tuo vihreä agenda on kyllä vaarallinen ilmiö, josta ilmastouskovaisuus on ikävä esimerkki.

Puolestani presidentti voi käyttää sukupuolielimiään haluamallaan tavalla, mutta eniten huolestuttaa muun maailman parantamisinnon jatkuminen, sekä marginaaliryhmien asioissa askartelu, jota on saatu ja vyörytetty enemmistölle jo aivan kylliksi nykyisenkin presidentin moottoroimana.
Lisärasitteena vihreiden idealismissaan niin naivit linjaukset ympäristö-, ja energia-asioissa, kuten todella kauan jatkunut jätteiden polton estäminen energian tuotantoon, jota esimerkiksi Ruotsissa on tehty vuosikymmenet vailla ympäristöhaittoja. Täällä vihreät halusivat väen väkisin biojätteistä kompostimultaa ikään kuin maassa olisi multapula.

Pekka Haaviston homous on hyvä asia. Jos Haavisto ei olisi homo, niin olisi ollut isompi riski sivarista presidenttinä. Toivottavasti nk suvaitsevaisto hirttäytyy vastaavanlaisten julkiärsyttävien ehdokkaitten tyrkyttämiseen jatkossakin. Toivolan Jani vaan kiireesti maailmalle kriisejä sovittelemaan, niin jatkuvuus on turvattu!

Kyselytutkimus homoseksuaalisten lukumäärästä, joopa joo. ”Marginaali-ilmiö”, joopa joo. Eiks myö voitais vaa olla…

Presidenttiä valitessa pitänee pysyä oleellisten asioiden parissa, kumpi ehdokkaista on kyvykkäämpi hoitamaan em.virkaa.

Työajan ulkopuolella tapahtuvat aktiviteetit, yksityiselämä, ovat täysin yhdentekeviä kunhan eivät ole laittomuuksia eivätkä yleisen moraalikäsityksen vastaisia (esim.virka-aseman käyttäminen edistääkseen omaa taloudellista asemaansa, millään tavalla).

Media rakastaa ja lietsoo kaikkea epäolennaisia yksityiskohtia joilla ei ole mitään tekemistä presidentin viranhoitoon liittyen, lienee liian tylsää (ei pysty myymään tuotettaan, hypeä, ellei väritetä äänekkäästi).

Jokainen äänestäjä valintansa tehköön joko median ehdoilla tai pitäytyen täysin asiapohjalla (ilman tunnekuohuja suuntaan tai toiseen koskien persoonaa).

Minä en tahdo ymmärtää, että miksi kissa on nostettu pöydälle. Johan meillä niin kouluissa kuin armeijassa tajuttiin ketkä ovat sukupuolisesti erilailla suuntautuneita. Emmekä me heitä kiusanneet, tajusimme tilanteen. Nyt vaan tuntuu, että koko media ja kaikki ovat täynnään näitä julkihomoja. Ikäänkuin normaali heterous olisi liian tavanomaista. Vai eikö normaali elämä ole tarpeeksi myyvää.

Pekkana minua hävettäisi tämä suvaitsevaisuushehkutus.

Nelmillä on merkittävien syyllisyyttä aiheuttavien ryhmien luettelo. Sitten on syyllisyyttä aiheuttavat suomenkieliset ryhmät käyty lävitse. Sitten on kansan pitkällisen ja värikkään kiusaavan kampanjan jälkeen kannettava raskasta syyllisyyttä ruotsintaitoisten sorrosta. Siitä raskaasta syyllisyydestä pääsee eroon vain kuin synninpäästöllä äänestämällä ruotsia puhuvaa suomalaista. Sitten on suvaitseva ja hyvä ihminen seuraaviin vaaleihin asti. Mutta mistä kaiken tämän jälkeen sitten kärsitään syyllisyyttä ja saadaan vapauttava synninpäästö eli syyllisyydestä vapauttavaa äänestämistä. On maassa somalit, saamelaiset jne.

Maa tarvitsee presidentin. Ainakin kuuden vuoden kuluttua. Kunhan tämä ohimenevä ilmiö on tästä hoidettu.

Ne puheet 30 vuoden demarihegemoniasta ovat hiukan harhaanjohtavia: Kekkostahan ne olivat tukemassa jo aikaisemmin.
Ja saihan kokoomuskin ehdokkaansa valituksi jo vuosina -74 ja -78. Toivottavasti kokoomuksen uusikin presidentti osoittautuu yhtä parlamentarismia kunnioittavaksi ja länsisuuntautuneeksi kuin edeltäjänsä.

Otan osaa Sauli Niinistö, nämä on ovat pääosin sinun äänestäjiäsi. Yritä tulla tämän faktan kanssa toimeen seuraavat 6 vuotta. Siinä ei juuri sivistys ja tietäminen tai pohdinta paina, vaan se että sinä edustat sitä normaaliksi katsottua heteroa, vaikka samaan aikaan selitellään hurskaasti että seksuaalisuus ja parisuhteen muoto eivät liity presidenttiin.

Heikolla tolalla se normaalius on, koska se näyttää heikentyvän aina samassa suhteessa kun kaiken maailman homot saavat oikeuksia ja näkyvyyttä mediassa. Tasa-arvoa muka, herra varjele, johan se meidän heteroupeuden pilaa jos homoon verrataan. Näinkö on normaalin usko häilyy omasta normaaliudestaan?

Siinä on normaalius löytänyt itselleen sen pienimmän yhteisen nimittäjän, jolla se tulee toimeen ja varjelee sitä vaatimalla että suut tukkoon, jotta kukaan huomaa, että kuninkaalla ei ole vaatteita ollenkaan. Sivistys ei siihen kuulu, vaikka sitä juuri valitulla presidentillä kuten hänen vastaehdokkaallaankin on roppakaupalla, siksi se on sääli. Että uutta presidenttiä ei moni valinnut kykyjen ja ajatusten vuoksi, vaan siviilisäädyn. Siinä menee presidentin kyvyt hukkaan tämän metsäläiskansan kanssa. Me emme tarvitse presidenttiä, vaan holhoojan, koska itsenäinen ajattelu ahdistaa ja muutos. Onhan se kauhiaa. Sauli Niinsitökin on ääenstänyt parisuhteen rekisteröimisen ja sisäisen adoption puolesta ja puoltaa näitä oikeuksia. Ei asiat meille ei-normaaleille kovin huonosti ole vaikka Haavistoa ei valittukaan. Hyvistä oli mistä valita.

Kyllähän se taitaa olla kiinni. Jos Haavisto ei olisi homo, niin hän ei olisi koskaan päässyt edes toiselle kierrokselle, sillä silloin hänen taakseen ei olisi asettunut niin paljon mm. ”kulttuurivaikuttajia”.

Kyllä olisi arveluttanut , jos homo presidentti olisi meille valittu. Hän edustaa Suomea ympäri maailmaa, myös maissa, joissa homous on rikos. Mihin homous/puoliso siellä piilotettaisiin? – Lisäksi olisi hieman arveluttavaa, että venezuelalainen olisi ’maan äiti’, oli sitten mies tai nainen. Kyllä maassa pitää olla presidenttipari omasta takaa, ja niinhän nyt onkin.
Mitähän muuten nuo prosenttiluvut ovat, minä kun olen kuullut, että homoja on noin 3 prosenttia sekä ihmisistä että eläimistä?

Näitä luetaan juuri nyt