Uusi Suomen Kuvalehti -sivusto

Neekeri, suomeks sanottuna

Koulukinkku
Blogit Järki ja tunteet 12.11.2011 10:12

uutinen suomalaisesta rasismista
ei yllättänyt yhtään

rehkin torstaina personal trainerin opissa
kuntopyörän selässä ryhmässä
jossa on hyvätuloisia aikuisia
pelaavat tennistä ja golfia

meillä oli ihan kivaa
niiden hillittyjen naisten kanssa
mutta aika pian juoksumatolle hyppäsi
roisi suomalainen golfari
joka makeili saavutuksillaan
koristaen jokaisen lauseensa
suomalaisilla voimasanoilla

olen ihan kypsä kuuntelemaan
tällaista kielenkäyttöä työni puolesta
ja annoin sen näkyä naamasta
mutta iso kiho ei ymmärtänyt vihjettä

sitten siirryttiin hoover-asentoihin
kuinka helvetin rankkoja ne ovat
kannattaisi kuulemma tsekata
yksi video youtubesta
vaikka se treenaaja olikin
suomeks sanottuna neekeri

että rasisteja ovat kuulapäät ostarin kulmilla?
ehei
kyllä ne ovat ihan taviksia johtotehtävissä
tämäkin vastaa vanhustenhuollosta
istuu jykevästi audissaan
isotellen, tilaa halliten
tajuamatta vaivaantunutta myötähäpeää

eikä minussakaan ollut munaa sanoa
että ole saatanan äijä hiljaa perkele

Koulukinkku

Keskustelu

Suomen suurin rakenteellinen rasismi on kielipolitiikassa.
Enemmistö vastustaa ruotsin kielen pakko-opetusta,, mutta vuosi vuoden jälkeen Rkp:n lahjoma eliitti pitää sen ennallaan.
Jopa presidenttiehdokkaana on Paavo Lipponen, joka on ottanut vastaan Freudenthal-mitalin. Freudenthal oli ruotsalainen rasisti, joka sanoi, että ”suomalaiset ovat alempi rotu”.
Lipponen on itse sanonut(hanaholmen.fi), että ”mitään suomalaisuutta ei ole olemassakaan”.

sr.se, sisuradio:

”Suomi paras Pohjoismaa
Julkaistu: kl 09:57 , Sisu-uutiset Gilla Lähetä
Suomi on yltänyt maailman eri maiden julkisuuskuvaa koskevassa vuosittaisessa tutkimuksessa parhaiten Pohjoismaissa.
Suomi oli kahdeksantena ja Ruotsi sijoittui kymmenenneksi.
Ykkössijan vei Kanada ja toiseksi sijoittui Australia.
Tutkimuksen laativat konsulttiyhtiö FutureBrand ja Britannian yleisradioyhtiö BBC.
Yhteensä tutkimukseen otti osaa 113 maata.”

…SUOMI ON TÄYSIN RASISTINEN MAA…

…yleisissä medioissa käytetäään ryssiä-verbiä alinomaa…

Pitäisikö joskus SK:n tehdä juttu siitä että oli minkä tahansa blogin minkä tahansa postauksen aihe mikä tahansa, ensimmäisten 5 viestin sisällä joku ottaa asiakseen raivoamisen ruotsin kielen kouluopetuksesta?

Oma
Saamattomuus
Kiukuttaa

Kun HBL kommenttipalstaa lukee nousee tukka pystyyn, ryssittely alkaa aika nopeasti ja meidän suomalaisten leimaaminen jopa mongeleiden ja apinoiden risteytymiksi, slaaveiksi ja ties miksi.

Kun pintaa raaputtaa paljastu alta aikamoinen rasisti, kielirasisti..

Suomalaiset ovat kaikki rasisteja, mutta täällä ei ole silti pidetty apartheidia eikä orjia.

Suomalainen rasismi on etnisyyden, kulttuurin ja koulutuksen käsitteellistä sekoittamista toisiinsa. Se on sitä, että mannen puukottaessa kysytään mikä manneja vaivaa. Ei se rotu ole, vaan elämäntapa. Tilastojen uskominen ei ole ennakkoluulo, se on perusteltu ennakkoarvaus. Rasismin poistaisi parhaiten, jos kansallispukuja käyttäisivät kunnon ihmiset ja rikolliset pukeutuisivatkin valkolaisiksi. Mutta kun asia taitaa olla pikemmin päin vastoin.

Asia on tabu, ja perussuomalaiset ovat yksinkertaisesti kyllästyneet kaksoisajatteluun ja teeskentelyyn. Rehellistä on hyvã haukkua, mutta rehellisyys perii lopulta maan.

Jotta yhteiskunnallinen keskustelu etenisi, tulisi peruskäsite ”rasismi” määritellä mahdollisimman selkeästi. Tasavallan Presidentti on jo antanut oman panoksensa. Hänen rasistinsa on perussuomalainen.

Näkemys ei ehkä ihan saavuta riittävää konsensusta siitäkin huolimatta, että pääministeri asettui välittömästi epäsuorasti tukemaan korkeimman tahomme näkemystä. Imaamipiirien näkemystä vielä odotellaan. Vaikka tämä lausunto asettuu todennäköisesti tukemaan Tasavallan Presidenttiä, mielipiteen painoarvo ei vielä nyky-Suomessa riittäne perussuomalaisten likvidointiin.

Halosen Hesarille antama lausunto ( ”ihmiset, jotka tunnistavat itsessään rasismia, ovat päätyneet äänestämään perussuomalaisia” ) on puoluepolitiikan ulkopuoleltakin katsottuna vähintäänkin omalaatuinen, eikä sitä paitsi edes pidä yhtä itse tutkimuksen tulosten kanssa.

Halosen huoli saattaa olla sisäpoliittinen tahi sitten se kertoo niistä manöövereistä, joilla demokratian rapautuminen EU:ssa ja euroalueella yritetään hämärtää.

eiköhän ne neekerit ja aika monet muut ryhmät ole aika paljon rasistisempia oikeasti kuin suomalaiset. Onko rasismia esim se että voi mennä naimisiin vain tietyn uskontomunnan tai kansallisuuden edustajien kanssa? Minusta on. Suomalaisten rasismi ei näy ulospäin mitenkään. Monien muiden rasismi näkyy ja kuuluu. Yhtäkään somalia ei ole raiskattu.

Helsingin Sanomissa on tehty päätös, että
”laitetaan hei joka toinen viikko joku gallup/kysely, jossa osoitetaan suomalaisten huonou!. Otsikoidaan isosti ja siihen voidaan sitten viitata ja näin saadaan kaikki persut ja kielivapautta halauvat matalaksi. Rkp-media auttaa!”
Tää ideahan tuli Magmasta, siellä on rkp-rahakkaat pohtineet, että pitää olla galluppeja ja tutkimuksia, joihin viitata. Eihän kukaan niitä pysty kontroilloimaan tai tarkistamaan niiden oikeellisuutta. Sitten vaan laitetaan ”varma tieteellinen tieto” liikkeelle ja viitataan siihen yhä uudestaan.
Ensi kerran magma humasi, että ”tämähän toimii!”, kun Åbo Akademista laitettiin ”tutkimus”, että ”suomalaiset, ne ne ovat surkeita, koska puhuvat suomea, eivätkä ruotsia, ovat huonompia kuin ruotsinkieliset, juovat viinaa ja kuolevat nuorena väkivaltaisesti”. Tätä sellaiset ”tutkijat” ÅA:ssa kuten Hyyppä ja Nykqvist sitten levittivät rkp:n medialle ja Ruotsiin.

Suomessa ovat asiat nyt huonosti kun suomenkielisten omat lehdet toimivat meitä vastaan.

Oma presidentti käy kampanjaa suomalaisia vastaan.

Suomen kieltä yritetään köyhdyttää kieltämällä tavallisten sanojen käyttö. Neekeri on kelpo suomalainen sana, vailla minkäänlaisia painotuksia.

kävin luovuttamassa verta. paikalla ollut lääkäri olikin venäläinen. sanoi, että näkyy naamasta, että olemme molemmat pohjoisesta, venäläiset ja suomalaiset kun ovat melkein veljeskansoja (geeniperimältään hän tarkoitti). ajattelin, että hänellä kävi tuuri, olen asunut suurimman osan elämästäni ulkomailla, eikä minulla ole enää suomalaisia rasitteita, tässäkään asiassa…
kuinka paljon keveämpää minun elämäni onkaan.

Onko tämä meidän ”Vivnistys” antanut tuollaisen lausunnon?

”ihmiset, jotka tunnistavat itsessään rasismia, ovat päätyneet äänestämään perussuomalaisia”

Onpa sairas mielipide ja pienen pressan ihan ikioma valhe. Hyvät ihmiset, äänestäkää kolmissa seuraavissa vaaleissa perussuomalaisia. Nämä punavihervasemmistobolsevikit ovat vallassa ollessaan yhtä vaarallisia kuin Stasi ennen.

Yleensä tutkimuksia luettaessa kannattaisi johtopäätökset tehdä sen perusteella, kuinka yleinen jokin ilmiö todellisuudessa on, ei siihen perustuen kuinka yleiseksi se kuvitellaan.
Edes poliitikoille sen ei luulisi olevan mahdotonta.

Neekeri on kaunis sana. Ja suomea.

Korvieni välissä oli pieni rasisti, mutta se oli liian heiveröinen pysyäkseen hengissä. Kun Suomessa rasismi osallistui jopa vaalitaisteluun, päätin ruveta sitä vastustamaan. Fariseuksen lailla tunsin suurta ylemmyyttä havaitessani että rasismi on sitä voimallisempaa mitä yksinkertaisempi on yksilön ajatusmaailma. En sano etteikö ”sirkkelimiehenkin” maailmankuva laajene kun on päässyt pois sieltä kuusten kätköstä.

Taannoin keskustelimme mustan somalipojan kanssa rasismista ja olimme yksimielisiä siitä että rasismi asuu meissä kaikissa, myös ”neekereissä”.

Joku raja pitää kuitenkin asialle laittaa.

Vielä tuli mieleen että rasismi lieneekin enimmäkseen miehinen ominaisuus toki aivan muuta kuin miehekäs ominaisuus.

Olin itsekin myötävihainen kun kun sanottiin että ”he vievät naisemmekin”. Sitten olin vihainen niille naisille jotka kulkivat mustan miehen käsipuolessa.

Myöhemmin selvisi ettei asia ollut ihan näin yksinkertainen. Selvisi myös että luonnossa naaraalla on taipumus torjua liian läheistä geeniperimää, kun taas urokselle se on ”yks hailee” jos naaras muuten miellyttää. Naaras taas on valmis pariutumaan sitä hanakammin mitä kaukaisempi on sukulaisuus.

Ja tämähän on ihan oikein. Taitaisi olla hyvä että tällaista pariutumista tapahtuisi paljon enemmän. Afrikkalaiset tulevat etelästä…se ei oikein ole ”poikkinaintia”…olisikohan se jonkinlaista ”pystynaintia”?

”Tararaho”ihmiset, jotka tunnistavat itsessään rasismia, ovat päätyneet äänestämään perussuomalaisia”

Onpa sairas mielipide ja pienen pressan ihan ikioma valhe. ”
Arvopresidentin arvot eivät ole samat kuin kansan arvot, siitä kai on kysymys. Mutta ensi keväänä suomalaisten ei tarvitse enää hävetä.

Mitä herkemmin tunnistat itsessäsi sisäisen sipoolaisen sitä pikemmin annat sen nostaa päätään, ja pääset sivistyneistöön!

Näitä luetaan juuri nyt