Blogit

Sisäpiiritietoa startup-maailmasta.

Ylen ohjelmaopas on mahtava

Blogit Hupparihörhö 23.1.2014 09:37
Sami Kuusela
Sami Kuusela - avatar
Kirjoittaja on toimittaja ja liikemies, jonka Hupparihörhö-yritys etsii startupeja suuryrityksille kumppaneiksi ja ostettavaksi.

Startup-maailmassa tavoitellaan usein erikoisuuksia. Monet yhtiöt yrittävät luoda uusia tarpeita, joita asiakkaat eivät ole itsestään edes löytäneet. Usein kuitenkin paranneltu ratkaisu yleiseen ongelmaan on toimivin, niin bisneksessä kuin vaikkapa internet-suunnittelussa.

Hyvin harvoin internetissä tulee vastaan jotain lopullisen kaunista. Jotain niin selkeää ja helppokäyttöistä, että ihmettelee oikein, miksei näin olla aina tehty.

Ylen uusi ohjelmaopas on tällainen internet-sivu/-palvelu. Siinä ei ole mitään ihmeellistä. Se on ulkoasultaan jopa karu. Mutta se toimii, eikä siinä ole lainkaan logiikkavirheitä. Ja voin sanoa satoja sivustoja suunnitelleena, että aina jää virheitä käytettävyyteen, selkeyteen ja toiminnallisuuksiin. Paitsi nyt.

Tuttuni Ylellä kertoivat, että koko konsepti on Ylen internet-osaston omaa tuotantoa, mikä on erityisen hienoa. Upeaa jälkeä luotaessa talon oma väki on riittänyt.

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu