Blogit

Sisäpiiritietoa startup-maailmasta.

Tuntematon: Motivaatio

Blogit Hupparihörhö 19.4.2016 09:16
Sami Kuusela
Kirjoittaja on toimittaja ja liikemies, jonka Hupparihörhö-yritys etsii startupeja suuryrityksille kumppaneiksi ja ostettavaksi.

Olisi kuulkaa sellainen idea, että kun Suomi täyttää sata, niin voitaisiin muistella sotaa. Palkattaisiin kaikki Suomen eturivin nelikymppiset miesnäyttelijät esittämään sotaretkelle pakotettuja myöhäisteinejä ja vitsailu olisi kielletty.

Kun Tuntemattoman näyttelijävalinnat – miksi Aku Hirviniemi ei päässyt Rokan rooliin? – julkistettiin, moni kritisoi taas uuden version tekemistä sotaklassikosta. Olivat oikeassa. Onhan se ihan tyhmää. Kaikkihan tietää, mitä siinä leffassa käy.

Elämme kireitä aikoja. Kansallisvaltioiden idea on romahtamassa, eikä tässä auta eilen A2-illassa päätetty suosi suomalaista- politiikkakaan.Vakavat ukot telkkarissa hokevat, kuinka isänmaamme on menossa konkkaan, jos heikot eivät luovu päivän toisesta lämpimästä ateriastaan kilpailukyvyn vuoksi.

Tarvitaan boostia! Tarvitaan hyvää fiilistä! Tarvitaan aitoamerikkalaista TED-henkeä, jossa jokainen ymmärtää, että kaikki on ihan jokaiselle mahdollista. Jos vain tsemppaa, uskoo itseensä ja haluaa voittaa.

Siksi uuden Tuntemattoman käsikirjoitusta pitää muuttaa. On todella tyhmää ja masentavaa, että jokaisena itsenäisyyspäivänä joudumme todistamaan telkkarin ääressä, kuinka Suomi HÄVIÄÄ. C’moon!

Tämä on avoin kirje sinulle, Aku Louhimies. Muuta sitä kässäriä vielä ennen kesällä alkavia kuvauksia. Ota vastuu kansastasi ja tee Tuntemattomasta Sotilaasta motivoiva tarina, jossa korpisoturit nousevat vaikeuksista VOITTOON.

Suomi voi olla menestyjä. Jos vain uskomme siihen.

#wecandoit