Tervetuloa, Trump

Profiilikuva
Kirjoittaja on toimittaja ja startup-liikemies.

Sitä ei voi enää estää. Donald Trump tulee tallomaan suomineitoa parin viikon päästä ja lattioita likaamaan tulee myös toinen kakkajalka Vladimir Putin.

Huippukokous toteutuu, vaikka kuinka kunnallispoliitikot kirjoittavat avoimia kirjeitä Trumpille ja Putinille tai koomikko Ilkka Kivi kertoo Facebookissa, kuinka ”ilmastonmuutoksesta, ihmisoikeuksista, laillisuusperiaatteesta ja demokratiasta piittaamattomat despootit esiintyvät sivistyneinä keskustelukumppaneina” ja jatkaa, kuinka ”minkäänlaiseen terävään kritiikkiin kykenemätön Tolkku-Suomi pääsee paistattelemaan tekopyhässä itsetyytyväisyydessä, että me tässä edistämme maailmantilannetta parempaan suuntaan.”

Edes Hesarin Identtiset kaksoset -palstan rienaava rinnastus, jossa Trump rinnastetaan sikaan, ei voi estää näiden kahden hirviön saapumista Pohjolaan.

Monesta nettijulkkiksesta on kuoriutunut liennytyksen asiantuntija

Viime päivinä on monesta nettijulkkiksesta kuoriutunut maailmanpolitiikan ja liennytyksen asiantuntija. Lähes kaikkien mielestä suurvaltajohtajien tapaaminen Helsingissä 16. heinäkuuta on huono juttu. On kilpaa maalailtu kuvaa Trumpista täydellisenä ääliönä, joka siis myy Suomen Putinille, koska Donttu on siis salaa Vladdun bestis, koska molemmat ovat siis vallanhimoisia sikoja.