Somenärkästyjä

Somenärkästyjän ympärillä on pelkästään yksinkertaisia ihmisiä, joita voi johtaa mielipiteissään harhaan.

Profiilikuva
Blogit Hupparihörhö
Kirjoittaja on toimittaja ja startup-liikemies.

Tiedäthän, millaista on olla murrosikäinen? Kaikki ärsyttää ja varsinkin vanhempien asenteet ja läpät ovat syvältä hanurista. Aina kun faija avaa suunsa, pitää iskeä täyslaidallinen, tuomita se urpo. Tiedäthän sen? Samanlainen on somenärkästyjä, ihan kuin murkku.

Somenärkästyjän maailma on täynnä vaarallisia mielipiteitä ja asenteita, jotka pitäisi kieltää. Kun somenärkästyjä lukee lehdestä kolumnin, jossa ihmetellään naisten ja miesten eroja, raivo pääsee valloilleen. Eikö tuo typerys tajua, että sukupuolirooleja ei saa korostaa? Kun Anttilan nettikuvastossa suositellaan tytölle nukkeja, on Suomi palannut 50-luvulle ja kaikki on pilalla.

Somenärkästyjän mielestä on täysin oikein, että pitkän uran tehnyt autokauppias menettää työnsä, koska oli mennyt vitsailemaan naisista pienessä asiakaslehdessä.

Somenärkästyjä on siitä erinomainen tyyppi, että hänen ympärillään on pelkästään yksinkertaisia ihmisiä, joita voi johtaa mielipiteissään harhaan. Maailma on täynnä väkeä, joka ei tiedosta seksuaalisuuttaan, jolla on vääriä poliittisia mielipiteitä tai joka on muuten vaan dorkaa. Närkästyjän pyhä tehtävä on pitää lampaistaan huolta. Ja hyökätä väärämielisiä vastaan.

Että jengi osaakin olla tyhmää! Hirveä duuni päivitystää netissä, ja ampua tykillä kaikkea tyhmää!