Sisäpiiritietoa startup-maailmasta.

Sisäministeriön juomatarjoilut eivät kuulu kansalle

Sami Kuusela
Blogit Hupparihörhö 17.8.2016 10:06
Luulit sitten, Hämäläisen Sanna, että oli hieno juttu päästä aveciksi sisäministerin itsenäisyyspäivän lounaalle. Väärin luultu. Tuli julkinen häpeä. Kun Airisen Mika Hämeestä sai arvovaltaiselta taholta kutsun tulla puhumaan sotesta, oli varmaan hyvä fiilis. Tänään se tunnelma tapettiin. Suomalaist...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Sami Kuusela

Kirjoittaja on toimittaja ja liikemies, jonka Hupparihörhö-yritys etsii startupeja suuryrityksille kumppaneiksi ja ostettavaksi.

Keskustelu

Iltasanomien kannalta ihan ok juttu, saivat myytyä lehteä. Tuskin huppiskaan sitä toimitusta kovin varteenotettavana aviisina on pitänyt? Hehän elävät tällaisella julkisuudella, ei noita lehtiä voi arvioida samalla tavalla.kuin jotakin oikeata mediaa, roskalehdet on roskalehtiä ja ne elää roskajutuista. Se on niiden duuni.

Illalliset, coctailit ja kokkareet ovat olleet osa kansainvälistä politikointia aina. Arvosteleva, kateellinen kansa tuijottaa Linnan juhlia silmä kovana eikä moiti boolitarjoiluja ollenkaan.

Toisaalta kyse on julkisen rahan käytöstä, jossa läpinäkyvyys pitää olla pääperiaate.
Turhempaankin rahaa syydetään moitteetta, kuten huippu-urheilun komiteoihin.

Spot on, Hupparihörhö.

Keltaisen lehdistön tehtävänä on herättää ja lietsoa nettiraivoa milloin mistäkin asiasta. Ministerin viinoista saa varmasti lukijoita klikkaamaan artikkelia. Tekopyhyys ei ole edes noloa.

Minusta paras kommentti oli se, jossa taivasteltiin kuinka huonoja viinejä he kehtaavat tarjoilla.