Blogit

Sisäpiiritietoa startup-maailmasta.

Sipilä, on se paha

Blogit Hupparihörhö 8.11.2015 15:48
Sami Kuusela
Sami Kuusela - avatar
Kirjoittaja on toimittaja ja startup-liikemies.

Kolmen ässän – huomaatteko viitteen, "SSS", vähän niinkö ne natsien eliittisotilaat – hallitus on paha. Kolmen hirviön, Sipilän, Soinin ja Stubbin johtama kopla haluaa paitsi myydä Suomen markkinavoimille ja tehdä harmaasta taloudesta ja mammonan jemmaamisesta helppoa, myös tuhota yliopistot ja tappaa vanhukset.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä väännetty sote-ratkaisukin on pelkästään huono. Se on täsmälleen päinvastainen, mitä asiantuntijat suosittelevat ja siinä yhdistyivät kaikki mahdolliset typerät vaihtoehdot.

Vaikka en minäkään rakasta Sipilän hallitusta, meno alkaa muistuttaa Haaviston vaalikampanjan aikaista älymystön alennustilaa, jossa mikä tahansa loanheitto oli monen mielestä hyväksyttävää. Kaiken maailman Tommi Parkkoset hankkivat Iltalehden kirjoituksillaan jakoja ja kunniaa kutsuessaan sote-neuvotteluja "höpöhöpö-hallituskriisiksi" ja keskustalaisia poliitikkoja "kuntapäättäjäsetämiehiksi" jotka "voivat edelleen spedeillä pienissä kunnissa ja ostaa joka vuosi kokouspalkkioillaan uuden Mersun". Kokoomuslaiset taas luokitellaan pelkiksi veronkiertäjäfirmojen rengeiksi.