Blogit

Sisäpiiritietoa startup-maailmasta.

Pysykää tähtinä, starat

Blogit Hupparihörhö 28.1.2016 14:19
Sami Kuusela
Sami Kuusela - avatar
Kirjoittaja on toimittaja ja liikemies, jonka Hupparihörhö-yritys etsii startupeja suuryrityksille kumppaneiksi ja ostettavaksi.

Aina kun näyttelijä, muusikko tai urheilija ottaa poliittista kantaa, yksi tähti tipahtaa taivaalta.

T0issailtana Teemu Selänne – tai ainakin hänen haamukirjoittajansa – otti vahvasti kantaa Twitterissä suomalaiseen maahanmuuttopolitiikkaan. Selänteen – tai hänen haamukirjoittajansa – mielestä turvapaikanhakijoiden hyssyttely ja hyysäys olisi lopetettava ja raiskauksista, joita siis nämä mamut tehtailevat, pitäisi seurata kovat tuomiot ja maastakarkoitus. Pakolaisia koskevat sopimuksia olisi myös muutettava.

Voi ei. Yhtenä Suomen kovimpana leijonafanina olin aina rakastanut Teemu Selännettä. Olin sulkenut korvani kaikilta pahoilta puheilta, jotka elämää suurempaan kasiin liittyi, koska halusin pitää palvontani puhtaana. Nyt tekee vaikeaa.

Tänään Teemu Selänne selvensi huolella editoidussa blogikirjoituksessaan, että hän ei todellakaan ole rasisti, mutta yhdisti turvapaikanhakijat ja raiskauskulttuurin. Selänne paljasti myös motiivinsa ulostuloonsa: "Kun kuulin ystäväni alaikäisen tyttären tulleen raiskatuksi turvapaikanhakijoiden toimesta heräsi iso kysymys, missä menee raja auttamisen, suvaitsevaisuuden ja riskinottamisen välillä?"

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu