Sisäpiiritietoa startup-maailmasta.

Projekti on kauhea sana

Sami Kuusela
Blogit Hupparihörhö 30.12.2015 15:45
Projekti on kauhea sana. Sillä kuvataan puuhastelulla täytettyä ajanjaksoa, jolla on alku ja loppu, ja jonka jälkeen kaikkia harmittaa. Perinteisissä yrityksissä eletään projektista toiseen. Ensin pomotason ihmisellä välähtää, ja hän kerää ideaansa toteuttamaan tiimin. Pidetään aloituspalaveri, joss...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Sami Kuusela

Kirjoittaja on toimittaja ja liikemies, jonka Hupparihörhö-yritys etsii startupeja suuryrityksille kumppaneiksi ja ostettavaksi.

Keskustelu

Puheensa taustaksi Hupparihörhö voisi listata ne perinteiset yritykset, joissa hän on ollut hommissa viimeisen kymmenen vuoden aikana. Jos ei löydy, niin taitaa mutuksi jäädä.

Matti, samaa mieltä. Minä olen ainakin vetänyt läpi onnistuneita projekteja jopa näinä negatiivisuuden vuosina:)

Jotenkin huvittaa miten alustajat täällä SK:ssa kauheasti ovat negatiivisuutta vastaan mutta sitten kaikki aloitukset ovat kummallista kitisemistä milloin mistäkin.

Jos itse on negatiivinen niin miksi sitten siitä muita syyttelee? Vai onko kyse siitä, että jos joku on ratkaisuhakuinen ja sinänsä.positiivinen niin nämä pitävät häntä negatiivisena kun hän on eri mieltä?

Ja sitten ovat vielä kaikenlaiset EU- ja muut projektit, jotka joskus onnistuvat ja joskus eivät. Hyvin harvin onnistuneistakaan projekteista jää mitään jälkiä. Kun projekti loppuu, toiminta loppuu ja hyvät kokemukset ja opit jäävät pölyttymään hyllylle.